Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Daan Jensen
Bewaar als favoriet

Daan Jensen

Professioneel optimist Daan Jensen is auteur, spreker en coach. Daan besloot na het behalen van zijn propedeuse recht zijn passie te volgen. Hij werd tennisleraar en gaf les over de hele wereld. Daar ontdekte hij de kracht van mindset. De afgelopen twintig jaar hielp hij duizenden mensen met een mindset reset.

Gemeenten Rheden/Rozendaal

"Zowel vanuit de organisatie als het publiek heb ik lovende reacties gehad. Als je behoefte hebt aan een positieve verbinder, inzet op positieve mindset of een energy boost, dan is Daan absoluut een aanrader. Zeer tevreden!"

Daan Jensen

Professioneel optimist Daan Jensen wist zich in korte tijd op te werken tot een gevestigd spreker in sprekersland. Het bedrijfsleven, overheid, zorg en onderwijs weten hem dan ook veelvuldig te vinden.

Met humor, interactie en kennis van ons brein gaat Daan in zijn lezing in op de vraag hoe je je aandacht ombuigt van onmogelijkheden naar mogelijkheden. Aan de hand van zijn drie actiepilaren laat hij zien hoe je als individu én als organisatie de aanwezige potentie laat groeien.

Daan Jensen: ‘Vaak maken we ingewikkeld wat simpel is. Een constante in het leven is dat alles veranderd. Of het nou gaat om meer werkgeluk en verbinding, een betere werk-/privé balans, omgaan met generatie Z of een reorganisatie; de vraag is of je die uitdagingen bekijkt vanuit onmogelijkheden of mogelijkheden. Vanuit onmogelijkheden verkrampen mensen en trappen ze op de rem. Vanuit mogelijkheden ontspannen mensen, worden ze creatief en geven ze gas. Daarover spreek ik en maak ik anderen, en mezelf, sterker en gelukkiger.’

Onderwerpen waar Daan Jensen over spreekt

  • Mindset
  • Het brein
  • Perceptie
  • Verandering
  • Ontspanning
  • Leiderschap
  • Motivatie

Achtergrond

Daan studeerde ooit rechten maar besloot – voor de verandering – eens wél naar zijn moeder te luisteren en zijn hart te volgen. Hij stopte met zijn studie en ging tennisles geven. Hij werkte over de hele wereld en ontdekte de enorme invloed van onze mindset op ons geluk niveau én op onze prestaties. ‘We willen vaak zoveel en kunnen ook meer dan we denken maar gaan focussen op obstakels en onmogelijkheden en trappen zo op de rem van verbetering.’

In maart 2020 verscheen zijn boek ‘Reset je Mindset’ bij uitgeverij Unieboek/Spectrum dat inmiddels een derde druk heeft.

Interesse in het inhuren van Daan Jensen als spreker over mindset op jouw bijeenkomst?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Hallo MBO

"Daan Jensen heeft een lezing verzorgd voor onze decanen dag en deze is erg goed ontvangen! Er werd na afloop nog lang nagepraat over de lezing, de aanwezigen werden erdoor aan het denken gezet."

De Hypotheker

"Het was een groot succes! Iedereen ging met een grote glimlach en stof tot nadenken de deur uit. Ook uit de evaluatie bleek dat de collega’s de sessie enorm waardeerden"

Sony Playstation

"Wij hebben een zeer geslaagde sessie gehad met Daan Jensen. Het verhaal was helder, herkenbaar, toepasbaar, luchtig en grappig. Het raakte precies de juiste snaar met zaken die voor iedereen toe te passen zijn in het werk en dagelijks leven. Alles verliep prima zoals afgesproken."

Jeroen Nagtegaal Manager marketing - Unica

"Met een authentiek verhaal, leuke fragmenten en heldere inzichten over hoe feedback in de praktijk overkomt, heeft Daan voor ons bedrijf een verfrissende presentatie gegeven. Het was – hoe kan het ook anders – een hele positieve bijdrage aan onze managementdag."

Geharde te Velde

"Ik heb Daan ingehuurd om mijn Groeiclub voor Ondernemers aan het denken te zetten over mindset. Het is echt een feestje om naar Daans keynote over mindset te luisteren. Ook al heb ik heel wat boeken over mindset gelezen, Daan wist me te verrassen met nieuwe invalshoeken en presenteerde onderzoeken waar ik het bestaan nog niet eens van kende. Met veel humor, in een hoog tempo en met een flinke bak energie wist Daan de ondernemersclub die ik run te inspireren. De afwisseling van pakkende foto's en korte filmpjes helpt ook om het verhaal goed over de bühne te brengen."

Beschikbaarheid en informatie

Daan Jensen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid