Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Daan Jensen
Bewaar als favoriet

Daan Jensen

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 2000 - 3000 Euro

Professioneel optimist Daan Jensen is auteur, spreker en coach. Daan besloot na het behalen van zijn propedeuse recht zijn passie te volgen. Hij werd tennisleraar en gaf les over de hele wereld. Daar ontdekte hij de kracht van mindset. De afgelopen twintig jaar hielp hij duizenden mensen met een mindset reset.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Jeroen Nagtegaal Manager marketing - Unica

Met een authentiek verhaal, leuke fragmenten en heldere inzichten over hoe feedback in de praktijk overkomt, heeft Daan voor ons bedrijf een verfrissende presentatie gegeven. Het was – hoe kan het ook anders – een hele positieve bijdrage aan onze managementdag.

Geharde te Velde

Ik heb Daan ingehuurd om mijn Groeiclub voor Ondernemers aan het denken te zetten over mindset. Het is echt een feestje om naar Daans keynote over mindset te luisteren. Ook al heb ik heel wat boeken over mindset gelezen, Daan wist me te verrassen met nieuwe invalshoeken en presenteerde onderzoeken waar ik het bestaan nog niet eens van kende. Met veel humor, in een hoog tempo en met een flinke bak energie wist Daan de ondernemersclub die ik run te inspireren. De afwisseling van pakkende foto\'s en korte filmpjes helpt ook om het verhaal goed over de bühne te brengen.

Daan Jensen

Professioneel optimist Daan Jensen is acteur, spreker en coach. Daan houdt zich bezig voornamelijk bezig met de mentale fitheid, hierbij vragen geluk en prestaties om de juiste vaardigheden maar vooral de juiste mindset. In verander- en verbeterprocessen helpt Daan organisaties om de mindset collectief te richten op mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Daan heeft de gave om mensen een goed gevoel te geven. Hij is ervan overtuigd dat elk mens houdt van persoonlijke vooruitgang en meer kan dan hij of zij denkt.

Het is de missie van  Jensen om de hele wereld te vertellen over de mooie dingen die er gebeuren als mensen zich meer gaan richten op wat ze wel willen in plaats van niet. Daan zijn passie, humor en voorbeelden uit de (top)sport zorgen ervoor dat elke minuut blijft inspireren.

Onderwerpen waar Daan Jensen over spreekt

 • Mindset
 • Het brein
 • Perceptie
 • Verandering
 • Ontspanning
 • Leiderschap
 • Motivatie

Achtergrond

Daan Jensen besloot na het behalen van zijn propedeuse recht zijn passie te volgen. Hij werd tennisleraar en gaf les over de hele wereld. Hij ontdekte dat vaardigheden belangrijk zijn maar mindset uiteindelijk doorslaggevend is voor veerkracht, geluk en succes. In maart 2020 verscheen zijn boek ‘Reset je Mindset’ bij uitgeverij Unieboek/Spectrum. De afgelopen twintig jaar hielp hij duizenden mensen met een mindset reset.

Interesse in een lezing van Daan Jensen?

Interesse in het inhuren van professioneel optimist Daan Jensen als spreker over mindset op jouw bijeenkomst?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Jeroen Nagtegaal Manager marketing - Unica

Met een authentiek verhaal, leuke fragmenten en heldere inzichten over hoe feedback in de praktijk overkomt, heeft Daan voor ons bedrijf een verfrissende presentatie gegeven. Het was – hoe kan het ook anders – een hele positieve bijdrage aan onze managementdag.

Geharde te Velde

Ik heb Daan ingehuurd om mijn Groeiclub voor Ondernemers aan het denken te zetten over mindset. Het is echt een feestje om naar Daans keynote over mindset te luisteren. Ook al heb ik heel wat boeken over mindset gelezen, Daan wist me te verrassen met nieuwe invalshoeken en presenteerde onderzoeken waar ik het bestaan nog niet eens van kende. Met veel humor, in een hoog tempo en met een flinke bak energie wist Daan de ondernemersclub die ik run te inspireren. De afwisseling van pakkende foto\'s en korte filmpjes helpt ook om het verhaal goed over de bühne te brengen.Beschikbaarheid en informatie Daan Jensen

 • 8,9 op basis van +900 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker