Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Rijn Vogelaar
Bewaar als favoriet

Rijn Vogelaar

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Rijn Vogelaar spreekt over zijn onderzoek naar digitaal welzijn. De manier waarop werk digitaal is ingericht en hoe we met technologie omgaan beïnvloedt in sterke mate gezondheid, productiviteit en werkgeluk. Hij laat zien hoe we een gezonde balans kunnen vinden, zodat we effectiever zijn en tegelijkertijd minder stress ervaren. Zijn presentatie is confronterend, inspirerend en praktisch. Met een vleugje humor.

Minsterie van EZK & LNV

"Rijn Vogelaar gaf bij de afsluitende bijeenkomst een vlammend betoog over digitaal welzijn en floreren (dus je op je gemak voelen) in een digitale wereld. Iedereen in de zaal zat op het puntje van z’n stoel toen Rijn de zaal meenam in de uitkomsten van een digitale welzijnsdiagnose die hij in de week voorafgaand aan de afsluitende sessie had afgenomen. Hij wees de zaal op het belang van soms even je telefoon links laten liggen: het kost 23 minuten om in de focus-stand te komen, en telkens meldingen op je telefoon helpen hier niet bij. Kortom; Rijn heeft ons enorm geïnspireerd!"

Rijn Vogelaar

Digitaal welzijn staat centraal in het onderzoek van Rijn Vogelaar. Hij benadrukt dat hoewel digitale technologieën ons ongekende voordelen bieden, ze ook negatieve effecten hebben zoals verminderde focus, geheugen en slaapkwaliteit, en verhoogde stress en mentale gezondheidsproblemen. Rijn bespreekt hoe technologie onze gezondheid, productiviteit en werkgeluk beïnvloedt, en benadrukt het belang van een gezonde balans in ons digitale leven.

Daarnaast gelooft hij dat sturen op enthousiasme een positieve impact heeft op onze interacties en de manier waarop we organisaties inrichten. Enthousiasme maakt werk leuker en waardevoller, en helpt bedrijven succesvoller en maatschappelijker verantwoord te worden.

Thema’s presentatie of workshop van Rijn Vogelaar

  • Digitaal welzijn
  • Enthousiasme en negativiteit binnen organisaties
  • Strategievorming vanuit klant- en medewerker enthousiasme
  • Het gebruik van sociale media vanuit de dynamiek van enthousiasme
  • Samenwerking tussen teams
  • De organisatie in Flow: het vinden van medewerkersmotivatie
  • Positief leidinggeven
  • Het gebruiken en effectief inzetten van klantmetingen zoals NPS

De presentaties van Rijn Vogelaar zijn energiek, inspirerend en hebben een duidelijke positieve boodschap. De presentaties zijn prachtig vormgegeven door specialist op dit gebied, Jonas Barre. Het bevat video’s, bedrijfscases, concrete handvatten en soms zelfs (live) muziek. Op verschillende gerenommeerde congressen in binnen- en buitenland is de presentatie beloond met de hoogste score.

Achtergrond Rijn Vogelaar

Na het internationale succes van zijn boek ‘De Superpromoter’ besloot Rijn te stoppen als CEO van Blauw Research om zich vanaf mei 2013 volledig toe te leggen op het uitdragen en implementeren van het Superpromoter gedachtegoed. Hij is intussen een veelgevraagd spreker in Europa, Azië en Amerika en werkt samen met een netwerk van bedrijven aan implementatie van het gedachtegoed.

Na ‘De Superpromoter'(2009) heeft Rijn Vogelaar ook de boeken ‘De Enthousiasme Triologie’ (2014) en ‘Negativiteit Mania’ (2018) verschenen. Onze samenleving is doordrenkt van negativisme: de media brengen vooral slecht nieuws, het onderwijssysteem is gericht op het vermijden van onvoldoendes en werknemers krijgen vooral te horen wat ze niet goed doen. Het gevolg: een epidemie van burn-out, depressiviteit, intolerantie en narcisme en dat terwijl we leven in de meest veilige en welvarende periode in de menselijk geschiedenis.

Hoe zijn we in deze negativiteitswaan terecht gekomen? Hoe kan het dat we massaal verblind zijn? De oorzaak moet gezocht worden in de beperkingen van het menselijke denken. Recente inzichten uit de hersenwetenschappen en psychologisch onderzoek bieden gelukkig aanknopingspunten om het tij te keren. Innovatieve bewegingen binnen de journalistiek, onderwijs en bedrijfsleven wijzen de weg naar een nieuwe, meer constructieve manier van samenleven. Iets waar iedereen aan kan bijdragen.

Rijn Vogelaar boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Vodafone

"Rijn Vogelaar heeft een uitermate boeiend verhaal over digitaal welzijn, vol verhelderende inzichten en praktische tips. Tijdens een inspirerende sessie voor onze collega's onthulde hij de belangrijkste feiten over digitaal welzijn, steeds onderbouwd met bronvermeldingen. Ondanks de diepgang bleef zijn presentatie uitermate toegankelijk en onderhoudend. Hij besprak de voor- en nadelen van digitalisering en deelde cruciale tips om ons brein fit te houden."

Ambaflex

"Zeer goede voorbereiding. Elementen van ons bedrijf functioneel geïntegreerd in de presentatie, daar spreek voorbereiding uit en het willen snappen wat we als bedrijf doen. Goede balans tussen luisteren en interactie. Goede presentatie met beeld, geluid en film. Uitstekend engels sprekend en aansprekend op internationaal gezelschap."

Actief Interim

"Op 8/3 was ik op uitnodiging van mijn collega Carin van den Bliek van Actief Werkt! in Nederland op een seminarie georganiseerd door CYS. Heel interessant over Customer Experience, NPS, Touchpoints ... maar voor mij DE keynote spreker was Rijn Vogelaar de superpromoter. Als enige Vlaamse van de 250 deelnemers, kende ik hem niet maar vanaf nu ben ik fan. 3 extra boeken om te lezen! En hier bij Actief Interim hebben we al heel veel enthousiasme in huis en gaan we dat naar buiten laten stromen :) Erna Grosemans, Head Of Administration en Organisation Department / Quality Manager, Vlaanderen"

Beschikbaarheid en informatie

Rijn Vogelaar

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid