Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Rijn Vogelaar
Bewaar als favoriet

Rijn Vogelaar

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Rijn Vogelaar spreekt over de kracht van enthousiasme. Rijn gelooft oprecht dat sturen op enthousiasme een positieve impact heeft op de wijze waarop we met elkaar omgaan. Als we die dynamiek begrijpen, heeft dat grote consequenties voor de manier waarop we organisaties inrichten en aansturen.

Ambaflex

"Zeer goede voorbereiding. Elementen van ons bedrijf functioneel geïntegreerd in de presentatie, daar spreek voorbereiding uit en het willen snappen wat we als bedrijf doen. Goede balans tussen luisteren en interactie. Goede presentatie met beeld, geluid en film. Uitstekend engels sprekend en aansprekend op internationaal gezelschap."

Rijn Vogelaar

Rijn Vogelaar spreekt over de kracht van enthousiasme. Rijn gelooft oprecht dat sturen op enthousiasme een positieve impact heeft op de wijze waarop we met elkaar omgaan. Als we die dynamiek begrijpen, heeft dat grote consequenties voor de manier waarop we organisaties inrichten en aansturen. Werk wordt leuker, geeft meer voldoening en heeft meer waarde voor de omgeving. Bedrijven die sturen op enthousiasme worden niet alleen succesvoller, maar ook klantgerichter en zullen zich maatschappelijk verantwoordelijker gaan gedragen.

Thema’s presentatie of workshop van Rijn Vogelaar

  • Enthousiasme en negativiteit binnen organisaties
  • Strategievorming vanuit klant- en medewerker enthousiasme
  • Het gebruik van sociale media vanuit de dynamiek van enthousiasme
  • Samenwerking tussen teams
  • De organisatie in Flow: het vinden van medewerkersmotivatie
  • Positief leidinggeven
  • Het gebruiken en effectief inzetten van klantmetingen zoals NPS

De presentaties van Rijn Vogelaar zijn energiek, inspirerend en hebben een duidelijke positieve boodschap. De presentaties zijn prachtig vormgegeven door specialist op dit gebied, Jonas Barre. Het bevat video’s, bedrijfscases, concrete handvatten en soms zelfs (live) muziek. Op verschillende gerenommeerde congressen in binnen- en buitenland is de presentatie beloond met de hoogste score.

Achtergrond Rijn Vogelaar

Na het internationale succes van zijn boek ‘De Superpromoter’ besloot Rijn te stoppen als CEO van Blauw Research om zich vanaf mei 2013 volledig toe te leggen op het uitdragen en implementeren van het Superpromoter gedachtegoed. Hij is intussen een veelgevraagd spreker in Europa, Azië en Amerika en werkt samen met een netwerk van bedrijven aan implementatie van het gedachtegoed.

Na ‘De Superpromoter'(2009) heeft Rijn Vogelaar ook de boeken ‘De Enthousiasme Triologie’ (2014) en ‘Negativiteit Mania’ (2018) verschenen. Onze samenleving is doordrenkt van negativisme: de media brengen vooral slecht nieuws, het onderwijssysteem is gericht op het vermijden van onvoldoendes en werknemers krijgen vooral te horen wat ze niet goed doen. Het gevolg: een epidemie van burn-out, depressiviteit, intolerantie en narcisme en dat terwijl we leven in de meest veilige en welvarende periode in de menselijk geschiedenis.

Hoe zijn we in deze negativiteitswaan terecht gekomen? Hoe kan het dat we massaal verblind zijn? De oorzaak moet gezocht worden in de beperkingen van het menselijke denken. Recente inzichten uit de hersenwetenschappen en psychologisch onderzoek bieden gelukkig aanknopingspunten om het tij te keren. Innovatieve bewegingen binnen de journalistiek, onderwijs en bedrijfsleven wijzen de weg naar een nieuwe, meer constructieve manier van samenleven. Iets waar iedereen aan kan bijdragen.

Rijn Vogelaar boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Actief Interim

"Op 8/3 was ik op uitnodiging van mijn collega Carin van den Bliek van Actief Werkt! in Nederland op een seminarie georganiseerd door CYS. Heel interessant over Customer Experience, NPS, Touchpoints ... maar voor mij DE keynote spreker was Rijn Vogelaar de superpromoter. Als enige Vlaamse van de 250 deelnemers, kende ik hem niet maar vanaf nu ben ik fan. 3 extra boeken om te lezen! En hier bij Actief Interim hebben we al heel veel enthousiasme in huis en gaan we dat naar buiten laten stromen :) Erna Grosemans, Head Of Administration en Organisation Department / Quality Manager, Vlaanderen"

Beschikbaarheid en informatie

Rijn Vogelaar

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1175 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt