Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Paul ter Wal

Paul ter Wal CSP helpt organisaties met een enerverende insteek op de onderwerpen Duurzame inzetbaarheid en passie/bevlogenheid. Die gewenste verandering begint bij jou als mens! en van daaruit naar werkgever en werknemer. Hoe ga jij met je rol om?

Paul ter Wal

Het is mijn missie om bij te dragen aan een gelukkige werkomgeving.

Winstgevendheid kan op vele manieren gerealiseerd worden; door middel van kostenreductie, een hogere productiviteit per uur, hogere prijzen, etc. Een van de meest succesvolle en meer duurzame manieren is het vergroten van de betrokkenheid of het werkgeluk van de medewerkers.

De ‘non-negotiables’ van het bedrijf kennen, daarnaast het ontdekken van je eigen persoonlijke kernwaarden, en deze op een lijn met elkaar zien te krijgen, zal leiden tot meer betrokkenheid en daarmee tot een hogere productiviteit en winstgevendheid. Paul ter Wal zal je hier alles over kunnen vertellen.

Het ABC van Betrokkenheid is bedoeld om het gevoel van Autonomie en Saamhorigheid te versterken binnen je team en te leiden tot het investeren in Competenties; dit zal de organisatie succesvoller maken. Inzetten op meer betrokkenheid zal een vruchtbare keuze blijken!

De voordelen:

  • Verhoging van de productiviteit, klantgerichtheid en winstgevendheid
  • Daling van het ziekteverzuim en verminderde fluctuatie
  • Verhoging van het geluk op de werkplek, medewerkerstevredenheid en werkloyaliteit
  • Gezondere organisatie

De arbeidsmarkt verandert, van de werknemers wordt meer initiatief en mede-verantwoordelijkheid gevraagd. Inzetbaarheid tot 67 jaar wordt heel normaal en daar ben je als werkgever en werknemer verantwoordelijk voor. Vitaliteit, employability, passie en inzetbaarheid worden normale termen binnen arbeidsverhoudingen. Wie helpt je op weg? Ga eens praten met Paul ter Wal!

Paul helpt organisaties met een enerverende insteek op de onderwerpen Duurzame inzetbaarheid en passie/bevlogenheid. Die gewenste verandering begint bij jou als mens en van daaruit naar werkgever en werknemer.

Paul’s keynotes en trainingen zijn ook als webinar te volgen, zoals zijn webinar ‘Medewerkersbevlogenheid’.

Paul ter Wal boeken als spreker?

Heb je interesse een lezing of webinar van Paul ter Wal? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Paul ter Wal

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid