Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Webinar Medewerkers bevlogenheid

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

In zijn webinar ‘Medewerkersbevlogenheid’ laat Paul ter Wal zien hoe de bevlogenheid van medewerkers de winstgevendheid van organisaties beïnvloedt. Hij behandelt wat je kan doen om die bevlogenheid – en daarmee de winstgevendheid – weer te verhogen.

Webinar Medewerkersbevlogenheid

Het zijn bijzondere tijden, ook voor de bevlogenheid van medewerkers. Onderzoek van o.a. Gallup en de Erasmus Universiteit Rotterdam in 2019 en 2020 laat zien dat gemiddeld slechts 13% van onze medewerkers volledig bevlogen is. De verwachting is dat dit percentage gaat dalen. In zijn webinar ‘Medewerkersbevlogenheid’ laat Paul ter Wal zien hoe de bevlogenheid van medewerkers de winstgevendheid van organisaties beïnvloedt. Hij behandelt wat je kan doen om die bevlogenheid – en daarmee de winstgevendheid – weer te verhogen.

Met meer bevlogenheid kunnen de 7 sleutels van Human talent Management worden getriggerd, zoals een lager ziekteverzuim en een lager foutpercentage

Inhoud webinar

Het webinar ‘Medewerkersbevlogenheid’ geeft CEO’s, CFO’s, CHRO/HR directeuren en ook HR-adviseurs inzichten om de bevlogenheid te vergroten. De vragen die tijdens het webinar centraal staan, zijn:

  • Wat is bevlogenheid en wat kunnen de effecten zijn?
  • Welke stappen kun je zetten om bevlogenheid te bevorderen?
  • Wat is het effect hiervan op leiderschap?
  • Waar begin je mee en hoe bereik je de doelen?

De eerste check-in vindt plaatst met de Engagement Benchmark Tool.

Over Paul ter Wal

Paul ter Wal is een internationaal gewilde inzetbaarheidsexpert, en werk- & gezondheidsarchitect. Hij is al meer dan 20 jaar werkzaam als spreker, consultant en trainer voor managers, HR-directeuren en medewerkers. Paul ter Wal is auteur van drie Nederlandse boeken: “Inzetbaarheid – van Visie naar Praktijk”, “De Markt, Onze Eerste Zorg” en “Aanwijzingen voor het juiste Health Management”. De persoonlijke missie van Paul is gezonde bedrijven beter maken.

Webinar ‘Medewerkersbevlogenheid’ boeken

Heb je interesse in het webinar ‘Medewerkersbevlogenheid’ van Paul ter Wal? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Medewerkers bevlogenheid

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid