Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Maxime Verhagen, ex vice-premier en huidig directeur Bouwend Nederland, zou ons jubileumfeest officieel komen openen. Echter bij verzuim nam zijn directe collega deze taak over, maar de verwachtingen en spanning waren hier niet minder om! Stotterend, zwetend en heel ongemakkelijk nam hij plaats achter de desk en vijf minuten van plaatsvervangende schaamte om niet als eerste in de lach te schieten waren het gevolg. Totdat er één iemand het niet meer houdt, hilarisch!!!
WVH Gevelprojecten

Entertainment met inhoud - sprekers en performers

HomeSprekers/Entertainment met inhoud

Een mooie toevoeging aan een bijeenkomst of evenement is entertainment met inhoud. Een optreden om mensen te verrassen en om een boodschap over te brengen. Laat onze sprekers en trainers je inspireren!

84 Sprekers gevonden

Elise Schaap lezing Van imiteren kun je leren Bekijken
Bewaar als favoriet
Urgert en Van Deudekom Bekijken
Bewaar als favoriet
Jan Reinder Bekijken
Bewaar als favoriet
Patrick Stoof Bekijken
Bewaar als favoriet
tom Sligting Bekijken
Bewaar als favoriet
Typhoon Bekijken
Bewaar als favoriet
De Speld LIVE Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek Entertainment met inhoud

Vaak zijn mensen op zoek naar een spetterende opening, maar wel met inhoud. Of juist een goede afsluiting, een wrap up waar iedereen nog lang over napraat. Waar vind je dat en aan wie denk je dan? Voor iedere branche is er een passende spreker die kan zorgen voor entertainment met inhoud. Van cabaretier tot illusionist. Iemand met ervaring kan de boodschap vaak anders brengen. Onze sprekers en trainers maken hun lezing op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.