Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

"René weet zaken op een heel unieke en eigen manier heel praktisch naar de dagelijkse praktijk te vertalen - zijn 25 jaar ervaring als ondernemer zijn buitengewoon inspirerend; je kunt er direct mee aan de slag gaan!" Caro van Eekelen CEO Accor Hotels Benelux
Accor Hotels

Sprekers Bevlogenheid

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Motiveren van werknemers/Bevlogenheid

Wat is bevlogenheid? Veel mensen zijn op zoek naar de betekenis, omdat ze niet ervaren wat bevlogenheid is. Of niet weten hoe je bevlogenheid kunt vergroten. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over bevlogenheid.

15 Sprekers gevonden

Stephen Ummelen Bekijken
Bewaar als favoriet
Inge Nuijten Bekijken
Bewaar als favoriet
Sven Rickli Bekijken
Bewaar als favoriet
Tom-van-t-hek Bekijken
Bewaar als favoriet
Ronald van der Molen Bekijken
Bewaar als favoriet
Teun de Nooijer en Rosanne Warmerdam Bekijken
Bewaar als favoriet
Jasper Scholten Bekijken
Bewaar als favoriet
Martijn van Laak Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over bevlogenheid

Wanneer ben je een bevlogen werknemer? Je kunt o.a. denken aan, je krijgt energie van je werk en je kunt met passie vertellen over je baan. Je wordt blij van je baan en voelt je gemotiveerd. Herken je dit bij jezelf of bij je personeel? Iedereen wilt graag bevlogen personeel, maar hoe krijg je het voorelkaar? Of hoe houd je personeel bevlogen. Mensen betrokken en enthousiast houden kost tijd en energie. Maar het zorgt over het algemeen wel voor goede resultaten en een positieve werksfeer. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over bevlogenheid op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.