Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Lienke-de-Jong
Bewaar als favoriet

Lienke de Jong

Lienke de Jong is ondernemer, oprichter van Dear Good Morning, presentatrice, keynote spreker en bestsellerauteur. Lienke tovert iedereen tot een ‘Ochtendgekkie’. Ze wil iedereen energiek uit bed halen en laten inzien hoe geweldig het is om een eigen energieke ochtendroutine te hebben.

House of Sports

"Ze is opvallend goed in het enthousiasmeren van deelnemers. Een waardevolle presentatrice voor ons!"

Lienke de Jong

Lienke de Jong is oprichter van de succesvolle online community Dear Good Morning, ondernemer, presentatrice en bestsellerauteur. Met haar Dear Good Morning-platform bereikt Lienke dagelijks +100.000 mensen. Lienke organiseert continu nieuwe events, retreats en challenges om iedereen om te toveren tot een ‘Ochtendgekkie’. Want dát is precies de missie van Lienke: iedereen energiek uit bed halen en laten inzien hoe geweldig het is om een eigen energieke ochtendroutine te hebben.

Mogelijke keynotes, workshops en trainingen van Lienke de Jong

 • Het creëren van ochtendroutines
  Met dé succesformule van Dear Good Morning leert Lienke het publiek in vier eenvoudige stappen een duidelijke ochtendroutine te creëren die werkt voor iedereen; Beter slapen, eerder opstaan, fitter worden en uiteindelijk gemotiveerd blijven. Deze vier stappen zijn voorzien van leuke voorbeelden, praktische (en wetenschappelijke) tips, oefeningen en tools die men direct kan inzetten.
 • Het belang van routines en gewoontes
  Alles wat beweegt en leeft heeft een bepaalde routine. Als mens kunnen we niet zonder routines, maar dan wel het liefst routines die ons beter en gezonder maken, in plaats van een routine zoals ‘snoozen’ of laat naar bed. Hoe kun je die aanpassen ter bevordering van jezelf en hoe ontdek je wat werkt voor jou?
 • Het belang van (beter) slapen
  Slaap is het (gratis) medicijn waarmee je jezelf letterlijk fitter, gelukkiger en succesvoller maakt. Maar waarom is het zo lastig om goed te slapen? Lienke leert het publiek de theorie van slapen, geeft je inzichten in slaap en vooral tips en tricks om direct beter te gaan slapen. Ook wanneer je kinderen hebt!
 • Een sportieve leefstijl
  Lienke wil dat iedereen in Nederland meer gaat bewegen en een energieke ochtendroutine heeft. Ze gebruikt het Human Capital Model met vijf belangrijke punten en simpele bewegingsoefeningen om te laten zien waarom sport en beweging zo belangrijk zijn.
 • Het runnen van een (online) onderneming
  Lienke begon tien jaar geleden als hobby met een ochtendroutine, vanwege haar veeleisende baan als producer. Haar online dagboek hierover groeide snel dankzij de vele inspirerende verhalen. Nu leidt ze een succesvolle online onderneming en deelt ze haar ervaringen tijdens een inspirerende ‘masterclass’ over het opzetten en laten groeien van een online bedrijf.

Ook mogelijk:

 • Energizer
  Lienke kan ook tijdens een lang congres of meeting langskomen om het publiek wakker te schudden. Denk aan een 5-10 minuten energizer als opening voor het congres of juist tijdens de lunchbreak.
 • Workouts
  Lienke is tevens gediplomeerd workout-instructrice. Energiek aan de slag met sporten op muziek, jezelf en collega’s uitdagen en op een leuke, enthousiaste manier bewegen met elkaar.

Achtergrond Lienke de Jong

In 2014 startte Lienke met Dear Good Morning als hobby. Inmiddels is dit uitgegroeid tot één van de grootste platforms van Nederland. Mede dankzij de samenwerkingen met onder andere Garmin, Beter Bed, PUMA en HYROX groeit haar succes, bekendheid en achterban iedere dag meer en meer.

Lienke beschikt over een enorme dosis energie, naast al haar ondernemingen en activiteiten, ook nog een populaire podcastshow produceert, uiteraard genaamd ‘Dear Good Morning’, waarin ze in gesprek gaat met spraakmakende gasten. Dit alles maakt Lienke dé expert op het gebied van ochtendroutines, routines en gewoontes, positiviteit en enthousiasme en het aanleren en sport.

Lienke’s eerste boek uit 2020, getiteld Dear Good Morning, werd binnen één weken een bestseller. In 2017 won Lienke de Fitfluencer award van Womens Health Nederland en won ze het internationale gameshow-programma THRU.

Interesse in een keynote, workshop of training van Lienke de Jong?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

 

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Lienke de Jong

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid