Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Govert Viergever
Bewaar als favoriet

Govert Viergever

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Ex-Olympiër Govert Viergever, een kleinere roeier, gebruikte biohacking om ondanks zijn kleine lengte vijfde te worden op de Olympische Spelen in 2016. Zijn expertise omvat biomarkers, voeding, energie, mentale kracht, en weerbaarheid. Hij deelt zijn kennis om anderen te helpen groeien naar optimale gezondheid en prestaties.

Govert Viergever

Je wil meer uit je lichaam halen en bent nu niet tevreden met lage energielevels of gebrek aan fitheid en motivatie. Maar we zien vaak door de bomen het bos niet meer op het gebied van voeding, gezondheid en prestatie-advies. Hier kan Govert Viergever helpen. Hij is een ex-Olympisch roeier en expert op het gebied van voeding, gezondheid en het vergroten van menselijke prestaties door middel van data, wetenschap en holistische kennis.

Tijdens zijn lezingen laat hij zien hoe topsporters hun vitaliteit en prestaties aanpakken. Je ontdekt dat je door metingen te doen op je lichaam én geest je inzichten krijgt over hoe je lichaam werkt en waar je gevoeligheden zitten. Je ziet in dat je lichaam en je gezondheid opgebouwd is uit meerdere onderdelen, die allemaal meetbaar zijn en met de juiste technieken beïnvloedbaar zijn.

Govert heeft de mogelijkheid om met humor en compassie moeilijke en gecompliceerde thema’s, zoals biohacking, high performance en vitaliteit te gieten in een verhaal en het licht, luchtig en praktisch toepasbaar te maken.

Over de lezing van Govert Viergever

Tijdens zijn lezing leert Govert je biohacking technieken. De tools waarmee voorheen in de topsport atleten het beste uit zichzelf weten te halen, maar die nu ook steeds meer voor de consument beschikbaar zijn. Wearables zoals een Apple Watch of Fitbit om je trainen maar ook je slaap te verbeteren, of DNA-testen, en poep- en bloed testen om bijvoorbeeld je voedingsstatus, je vertering en voedselgevoeligheden te meten. Je leert hoe je via deze tools inzicht krijgt, maar ook de strategieën en ‘hacks’ die je gezondheid meetbaar kunnen verbeteren.

Mogelijke thema’s:

  • Topsport/high performance
  • Voeding
  • Biohacking en quantified self
  • Vitaliteit en performance factoren: slaap, stress, beweging, mindset

Achtergrond Govert Viergever

Hij is naar de Olympische Spelen van Rio geweest als een van de kleinste roeiers ooit. Werd daar vijfde. Verdiepte zich om dit te bereiken in de biologie, biochemie, genetica, voedingsleer en alles wat er nodig was om zichzelf te upgraden en te biohacken. Heeft meerdere tonnen geïnvesteerd om zijn lichaam door te meten en te optimaliseren.

Hij presenteerde het programma The Biohack Project op NPO1, waarin vijf bekende Nederlanders door hem gebiohackt werden.

Govert Viergever inhuren als spreker of workshopleider?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Govert Viergever

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid