Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Tony Bosma
Bewaar als favoriet

Tony Bosma

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro , Boven 4000 Euro

Tony Bosma is een internationale topfuturist die onder andere spreekt voor Europese Commissie, DNB, European Court of Auditors. Zijn lezingen zijn altijd een rollercoaster van emotie en daadwerkelijk afgestemd op de klant. Het is zijn missie om samen met klanten het verschil te maken voor de organisatie.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Tony Bosma

Tony Bosma is de initiatiefnemer van trendwatching-, innovatie- en toekomstadviesorganisatie Extend Limits; een internationale bron voor kennis en informatie over innovatie, toekomst en daadwerkelijk verstorende trends en ontwikkelingen. Extend Limit signaleert wereldwijd interessante ontwikkelingen en geeft daar duiding aan.

Zijn jarenlange ervaring, brede klantreferenties en unieke manier van werken maakt dat Bosma internationaal bekend is als een gerenommeerde futurist en trendwatcher. Hij is meerdere malen genomineerd voor trendwatcher of the year (TWOTY) in verschillende categorieën. Tony Bosma behoort tot de top 100 beste en meest invloedrijke futuristen ter wereld.

Tony wil mensen aan het denken zetten en is wars van de geijkte denkbeelden en aannames over bijvoorbeeld technologie en innovatie. Mensen zijn degene die het verschil maken, niet de technologie.

Onderwerpen waar Tony Bosma over spreekt:

Onderscheidend aan Tony Bosma als toekomstspreker is dat hij met zijn team uitgebreid onderzoek doet en daarmee zeer gedegen werkt aan mogelijke toekomstbeelden. Het onderzoek wordt vervolgens besproken en getoetst met experts uit het veld.

Tony Bosma kan een lezing op maat verzorgen, geheel gericht op jouw branche of gewenste onderwerp.

Tony heeft nu bijvoorbeeld zeer actuele sessies over:
1. Toekomst van zorg
2. Toekomst van ouderenzorg
3. Toekomst van werk / hybride werken
4. Toekomst mobiliteit
5. Toekomst van criminaliteit
6. Toekomst van gebouwde omgeving
7. Toekomst infectieziekten / after corona
8. Toekomst finance / klantcontact
9. Toekomst Duurzaamheid
10. Toekomst van veiligheid en digitalisering
11. Technologische ontwikkelingen
12. Toekomst van logistiek

Het resultaat van Tony’s lezingen is dat mensen anders naar hun omgeving kijken. Ze beseffen zich dat ze veelal bevestiging zoeken van de dingen die ze willen vinden. Hij trekt dat in twijfel. Door andere inzichten te laten zien geeft hij handvatten om hiermee om te gaan. Hij helpt organisaties het verschil te maken en zowel kansen als uitdagingen tijdig te spotten. Na een sessie kijkt niemand meer op dezelfde manier naar zijn omgeving als daarvoor.

Over Tony Bosma

Tony houdt zich vooral bezig om zijn trendonderzoeken te vertalen naar prikkelende trendpresentaties, advies en trendrapporten. Hij doet dit wereldwijd. Voor organisaties wereldwijd en overheden geeft hij advies over toekomstige ontwikkelingen en helpt hij vooral anders naar de bestaande trends en ontwikkelingen te kijken. Niets is standaard in zijn werk. Ook de presentaties dus niet.

Duo lezing: Morgen begint bij (n)U

Tony Bosma en Richard de Hoop geven samen een duo lezing: ‘Morgen begint bij (n)U’. Zij zijn twee internationale topsprekers die u meenemen in de toekomst van werk en wat het betekent voor het nu. Een unieke samenwerking tussen topfuturist Tony Bosma en de unieke spreker Richard de Hoop zal uw beeld rondom werk radicaal doen veranderen. Ga naar het profiel Morgen begtin bij (n)U voor meer informatie.

Interesse in een lezing van Tony Bosma of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Tony Bosma

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker