Over Tony Bosma
Tony Bosma is een topfuturist die over hele wereld maatwerk lezingen doet. De standaard opmerking na een lezing van Tony is ‘Eindelijk een futurist die geen standaard verhaal heeft en zijn presentaties daadwerkelijk afstemt in combinatie met de actualiteit en publiek.’

Tony Bosma heeft een persoonlijke fascinatie voor verandering en vooral trends en ontwikkelingen. Het raken van mensen met zijn verhaal is waar hij naar streeft. Hij wil ze aan het denken zetten en is wars van de geijkte denkbeelden en aannames over bijvoorbeeld technologie en innovatie. Mensen zijn degene die het verschil maken, niet de technologie.

Tony’s expertise ligt bij het inzicht geven in de belangrijkste trends voor de komende jaren. Hij houdt zich vooral bezig met onderzoeken en dit te vertalen naar prikkelende trendpresentaties, advies en trendrapporten. Inmiddels doet hij dat wereldwijd waardoor Tony ook legio organisaties ziet. Veel van deze informatie kan hij hergebruiken in zijn lezingen. Voor organisaties en overheden geeft hij ook advies over toekomstige ontwikkelingen en helpt hij vooral anders naar de bestaande trends en ontwikkelingen te kijken. Niets is standaard in zijn werk. Ook de presentaties dus niet.

Het resultaat is dat mensen anders naar hun omgeving kijken. Ze beseffen zich dat ze veelal bevestiging zoeken van de dingen die ze willen vinden. Hij trekt dat in twijfel. Hij laat andere inzichten zien en geeft handvatten om hiermee om te gaan. Hij helpt organisaties het verschil te maken en zowel kansen als uitdagingen tijdig te spotten. Na een sessie kijkt niemand meer op dezelfde manier naar zijn omgeving als daarvoor.

Onderwerpen waar Tony Bosma over spreekt
Sector specifieke presentaties over toekomst van:
– Finance
– Zorg
– Onderwijs
– Veiligheid/politie
– Overheid
– Logistiek

Lezingen specifiek over onderwerpen als toekomst van:
– Technologie
– Werk
– Onderwijs

Persoonlijke achtergrond Tony Bosma
Zijn jarenlange ervaring, brede klantreferenties en unieke manier van werken maakt dat Tony Bosma internationaal bekend is als een gerenommeerde futurist en trendwatcher. Hij is meerdere malen genomineerd voor trendwatcher of the year (TWOTY) in verschillende categorieën. Tony Bosma behoort tot de top 100 beste en meest invloedrijke futuristen ter wereld.

Persoonlijke missie Tony Bosma
‘Het is mijn missie om samen met klanten het verschil te maken voor de organisatie. Het openen van de ogen van mensen om de wereld anders te zien en geen bevestiging te zoeken van de dingen die ze willen vinden.’

Interesse in een lezing van Tony Bosma of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro / Boven 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Jarno Duursma

  Jarno Duursma is trendwatcher digitale technologie en auteur van 4 boeken. De impact van technologie heeft zijn focus. Kunstmatige intelligentie, Bitcoin Blockchain, Machine Economy (Bedrijf van de toekomst), Singularity, en andere impactvolle technologische trends. Wat betekent dit voor bedrijf en samenleving?

   

 • Freija van Duijne

  Freija van Duijne weet de vinger te leggen op de trends en ontwikkeling die de wereld gaan veranderen. Haar aanpak en manier van kijken is uitermate effectief om los te komen van een denkmodus die vooral uit gaat van projecties en rekenmodellen. Ze laat zien hoe je vanuit systeemdenken kan inspelen op de grote transities –zoals voedsel, energie en burgerschap.

   

 • Christian Kromme

  Christian Kromme is een ervaren entrepreneur en spreker. Tijdens zijn presentaties neemt Christian je aan de hand van sprekende voorbeelden mee in de exponentieel veranderende wereld waarin steeds meer disruptieve technologieën en business modellen zorgen voor een grote nachtverschuiving richting de consumenten en slimme communities.