Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Peter van der Wel heeft ons publiek, recreatieondernemers in Nederland, op het 50-jarig bestaan van RECRON, geboeid met zijn doorkijkje naar 2030. Hoe ziet de wereld er dan uit, wat betekent dat voor ons persoonlijk maar ook voor de recreatieve en toeristische branche. De samenwerking met despreker.nl was prima.
RECRON

Sprekers Bouw

HomeSprekers/Ondernemerschap/Bouw

Hoe de toekomst van de bouw- en infrasector eruit gaat zien, weet niemand 100% zeker. Dat er grote veranderingen gaan plaatsvinden, is iets dat wel zeker is. Laat je nu informeren en inspireren door een deskundige spreker of workshopleider.

12 Sprekers gevonden

Frank Grootenbroer Bekijken
Bewaar als favoriet
Ronald Rovers Bekijken
Bewaar als favoriet
Toekomst van vastgoed Bekijken
Bewaar als favoriet
Jos Lichtenberg Bekijken
Bewaar als favoriet
Marjet Rutten Bekijken
Bewaar als favoriet
Nanon Soeters Bekijken
Bewaar als favoriet
Freija van Duijne Bekijken
Bewaar als favoriet
Rinske Brand ©Flore Zoé Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Bouw

Hoe ziet de toekomst van de bouw- en infrasector eruit? Welk effect gaat de stikstofproblematiek hebben op de bouw? Wat kunnen Value Management, Value Engineering en vraaggestuurd bouwen bijdragen aan de ontwikkeling van bouw en infra? En welke rol gaat evolutionair bouwen in de toekomst spelen? Onze sprekers laten zien dat de bouwsector nog veel meer kan dan zij tot op heden heeft laten zien. Ze behandelen diverse onderwerpen die te maken hebben met innovatie in de bouw- en vastgoedsector. Al dan niet in relatie tot globale milieu en grondstof vraagstukken. In 2050 moet Nederland een circulaire economie zijn. Hiervoor zal ook de bouwsector op de schop moeten. Er zal namelijk een transitie gemaakt moeten worden naar circulair bouwen. Hierbij is een belangrijke rol weggelegd voor bouw- en woningtoezicht, dat in Nederland op gemeentelijk niveau is geregeld. Hoe je het beste op de ontwikkelingen in de bouw kan inspelen, weten onze sprekers en workshopleider als geen ander. Dus boek nu die spreker, dagvoorzitter of workshopleider voor jouw klantevent, symposium of interne jaarbijeenkomst. Neem daarvoor contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.