Nr.1 online sprekersbureau
Vrijblijvend offerte en/of toegewijd advies
Aangepaste (corona) annuleringsvoorwaarden
8,9 op basis van +620 reviews
Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Mochten vandaag een lezing en training van Margretha van de Laar mee maken. De dag vloog om, genoten van de duidelijke taal met humoristische insteek en zijn enorm geinspireerd en vooral gemotiveerd geraakt door dit event.
Aventel

Sprekers Bouw

HomeSpreker/Ondernemerschap/Bouw

Hoe de toekomst van de bouw- en infrasector eruit gaat zien, weet niemand 100% zeker. Dat er grote veranderingen gaan plaatsvinden, is iets dat wel zeker is. Laat je nu informeren en inspireren door een deskundige spreker of workshopleider.

6 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over Bouw

Hoe ziet de toekomst van de bouw- en infrasector eruit? Welk effect gaat de stikstofproblematiek hebben op de bouw? Wat kunnen Value Management, Value Engineering en vraaggestuurd bouwen bijdragen aan de ontwikkeling van bouw en infra? En welke rol gaat evolutionair bouwen in de toekomst spelen? Onze sprekers laten zien dat de bouwsector nog veel meer kan dan zij tot op heden heeft laten zien. Ze behandelen diverse onderwerpen die te maken hebben met innovatie in de bouw- en vastgoedsector. Al dan niet in relatie tot globale milieu en grondstof vraagstukken. In 2050 moet Nederland een circulaire economie zijn. Hiervoor zal ook de bouwsector op de schop moeten. Er zal namelijk een transitie gemaakt moeten worden naar circulair bouwen. Hierbij is een belangrijke rol weggelegd voor bouw- en woningtoezicht, dat in Nederland op gemeentelijk niveau is geregeld. Hoe je het beste op de ontwikkelingen in de bouw kan inspelen, weten onze sprekers en workshopleider als geen ander. Dus boek nu die spreker, dagvoorzitter of workshopleider voor jouw klantevent, symposium of interne jaarbijeenkomst. Neem daarvoor contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.