Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Patrick vandenbempt
Bewaar als favoriet

Patrick Vandenbempt

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Patrick vandenbempt (facadeclick) maakt duidelijk hoe je innovatie in de bouwsector in de praktijk brengt. Hoe kunnen we met zo min mogelijk afval en verspillen van grondstof vastgoedprojecten realiseren? Hij wil zijn ervaringen delen om tot een betere toekomst te komen in de bouwsector met minder afval en minder verbruik van grondstoffen.

Patrick Vandenbempt

Het is de missie van Patrick Vandenbempt om zo veel mogelijk mensen te overtuigen dat er een toekomst is om minder afval te creëren en dit door ons aan te passen en andere circulaire bouwproducten te gebruiken. In zijn lezingen vertelt hij hoe je ecologische innovatie in de bouwsector vorm geeft. Wat zijn de aandachtspunten en welk verschil is er tussen de theorie en de praktijk.

Door vele jaren met overheden en kennisinstellingen te vergaderen en door zelf een start-up in een nieuw circulair bouwproduct (Facadeclick*) te hebben, kent Patrick de innovatie mogelijkheden in de bouwsector door en door.

*Met Facadeclick worden alle goede eigenschappen van traditionele handvorm gevelstenen gecombineerd met een innovatief kliksysteem, waardoor het bouwen van een baksteengevel makkelijker en sneller wordt. Hierdoor wordt circulair bouwen eenvoudiger.

Onderwerpen waar Patrick Vandenbempt over spreekt

  • Hoe start je met circulair bouwen
  • Financiering: analyse instrumenten, financiële aspecten, business modellen, aanbestedingen
  • Product as a service
  • Materialen: Urban mining, Bouwen als een materialen bibliotheek, Grondstoffen in de bouw
  • Innovatie: Ontwikkeling nieuw bouwproduct
  • EPD environment product declaration, de normen van de toekomst

Achtergrond Patrick Vandenbempt

Patrick Vandenbempt is oprichter van Facadeclick en al 30 jaar actief in de bouwsector. Eerst als projectontwikkelaar en bouwbedrijf. De laatste 10 jaar is hij actief met de ontwikkeling van een 100 % circulair bouwproduct Facadeclick. De laatste 5 jaar is hij sterk betrokken bij innovatie van bouwproducten met geen of minder CO2 uitstoot en om virgin grondstoffen te vervangen door Urban Mining. Hij wil zijn ervaringen delen om tot een betere toekomst te komen in de bouwsector met minder afval en minder verbruik van grondstoffen.

Patrick Vandenbempt inhuren als spreker?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Patrick Vandenbempt

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid