Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Frank Grootenbroer
Bewaar als favoriet

Frank Grootenboer

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Frank Grootenboer heeft zich de afgelopen jaren bewezen als expert als het gaat om de verduurzaming van onze bebouwde omgeving, van bedrijven én het delen van haalbare oplossingen voor het terugdringen van CO2.

Frank Grootenboer

Frank Grootenboer heeft zich de afgelopen jaren bewezen als expert als het gaat om de verduurzaming van onze bebouwde omgeving, organisaties en haalbare oplossingen voor het terugdringen van CO2. Als geen ander weet Grootenboer relevante trends van hypes en ruis te onderscheiden.

Frank Grootenboer is een uitstekende keus als je een spreker (of dagvoorzitter) zoekt die midden in de praktijk staat omtrent duurzaamheidsvraagstukken. Als voorzitter van de Stichting PassiefBouwen, de Nederlandse tak van het Duitse Passivhaus Institut, weet Frank precies wat er speelt en wat de actuele uitdagingen zijn van bedrijven die duurzaamheid hoog op de agenda hebben staan.

Daarnaast was Frank gedurende twee seizoenen presentator/bouwkundig expert en bedenker van diverse renovatie oplossingen in het RTL4 programma OnsHuisVerdientHet.

Thema’s lezingen Frank Grootenboer

  • duurzaamheid
  • duurzaam bouwen
  • duurzame mobiliteit
  • hernieuwbare energie
  • circulaire economie
  • CO2 neutrale maatschappij
  • verantwoord materiaalgebruik

Frank Grootenboer neemt je mee in een verhaal dat hij afstemt op het bedrijf of de sector waarvoor hij presenteert en vult het aan met de actualiteit, interactie en een vleugje humor. Hij triggert zijn publiek om ook na de presentatie mee te denken over een wereldwijd issue. Zonder te technisch te worden, weet hij de luisteraars te boeien.

Achtergrond Frank Grootenboer

Frank heeft in 2011 zijn senior-management-positie in de financiële dienstverlening verruild voor de wereld van duurzaamheid. Als adviseur bevindt hij zich midden in het proces van het verduurzamen van de gebouwde omgeving en duurzame mobiliteit. Hij houdt zich ook bezig met anders organiseren, nieuwe verdienmodellen, fusies van belangen en het aanbieden van producten als diensten.

Sinds 2016 is Frank voorzitter van de Stichting PassiefBouwen, officieel affiliate van het Duitse Passivhaus Institut. Met zijn internationale kennis van zeer energie efficiënte bouw- en renovatieconcepten wijst hij ons de weg en komt met verrassend efficiënte oplossingen. Dat Frank hierover kan spreken, niet alleen door ruime kennis en constante afstemming met de bedrijven uit deze sector, maar vooral door eigen ervaring (van architectuur, technische uitvoering en bouwbegeleiding), maakt dat de passie voor dit onderwerp voelbaar en oprecht is.

Frank Grootenboer was gedurende twee seizoenen presentator/bouwkundig expert en bedenker van diverse renovatie oplossingen in het RTL4 programma OnsHuisVerdientHet, een programma bedacht door Energiesprong om de bewustwording rond verduurzaming van woningen te verhogen. Ook werkt Frank als adviseur voor gemeenten en semi-overheden om de energietransitie vorm te geven. Van binnenstaddistributie tot bouwlogistiek en van woningverduurzaming tot beter benutten van big data.

Geïnteresseerd in Frank Grootenboer als spreker of dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Je kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 072 750 74 22. Wij denken graag met je mee.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Frank Grootenboer

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid