Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Profielfoto Wiebe Wakker
Bewaar als favoriet

Wiebe Wakker

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Wiebe Wakker is een duurzame avonturier bekend van zijn project ‘Plug Me In’, een elektrische road trip van 1.222 dagen en 100.000 kilometer door 34 landen. Zijn doel was en is nog altijd om mensen te inspireren om duurzamere vormen van transport te kiezen.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Wiebe Wakker

Wiebe is duurzaam avonturier en de eerste persoon ooit die in een elektrische auto naar de andere kant van de wereld reed. Hij reed in 1.222 dagen 100.000 kilometer door 34 landen in een elektrische auto.

In zijn presentatie deelt Wiebe zijn belangrijkste beweegredenen om dit avontuur aan te gaan. Met zijn reis bewijst hij dat elektrische auto’s wel lange afstanden kunnen afleggen en daarom wel betrouwbaar zijn. Ondanks alle obstakels die hij onderweg tegenkwam, wist hij alsnog zijn einddoel aan de andere kant van de wereld te bereiken en zo honderdduizenden mensen te inspireren. Bedrijven die nog twijfelen over een duurzaam wagenpark zijn na een presentatie van Wiebe zeker overtuigd.

Onderwerpen waar Wiebe Wakker over spreekt:

  • Duurzame mobiliteit
  • ‘Plug Me In’
  • Uitdagingen tijdens de reis
  • Inspiratie
  • Dromen waarmaken
  • Earned Media

Een lezing van Wiebe Wakker is ook online beschikbaar als webinar of on-demand masterclass.

Over Wiebe Wakker

Wiebe studeerde in 2014 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Zijn afstudeerproject was ‘Plug Me In’, een avontuurlijke reis met een missie. In 3,5 jaar tijd reed Wiebe kriskras over de wereld om te informeren, inspireren en de transitie naar een duurzame toekomst te versnellen. Nu hij terug in Nederland is blijft hij als EV ambassadeur zijn steentje bijdragen aan de promotie van duurzame mobiliteit en inspireert hij anderen met zijn reisverhalen.

In voorbereiding op zijn reis en tijdens de reis heeft Wiebe veel internationale en nationale media-aandacht gekregen. Zo is hij door buitenlandse media als CNN, BBC, The Times, Bloomberg, National Geographic en Unilad geïnterviewd of is zijn verhaal gedeeld. In Nederland heeft de NOS en het RTL Nieuws aandacht geschonken aan zijn verhaal.

Interesse in een lezing van Wiebe Wakker?

Inspireren, dat is wat Wiebe doet. Hij vertelt hoe hij tijdens zijn reis zonder geld toch steeds weer verder kwam en blikt terug op uitdagingen die ieder mens tot wanhoop zouden drijven. Maar vooral inspireert Wiebe de mensen in zijn publiek om ook zelf hun dromen achterna te gaan.

Als je Wiebe Wakker zou willen boeken als spreker, kun je vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Wiebe Wakker

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker