Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Marga Hoek
Bewaar als favoriet

Marga Hoek

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Marga Hoek is een veelgevraagde spreker over duurzaam zakendoen, kapitaal en technologie wereldwijd. Met haar op maat gemaakte keynotes inspireert en motiveert ze grote publieksgroepen met haar innovatieve visie en constructieve benaderingen voor vooruitgang.

Marga Hoek

“BUSINESS FOR GOOD IS GOOD BUSINESS.”

Marga Hoek bedacht deze slogan. Ze lanceerde de term in 2014 om haar missie te benadrukken “om van Business for Good de norm te maken, in plaats van de uitzondering.”

Marga is die zeldzame combinatie: een echte visionair op het gebied van duurzaam ondernemen, kapitaal en technologie en een succesvol zakelijk leider. Als drievoudig CEO, bestuurslid, voorzitter en oprichter van Business for Good past ze haar visie, over hoe het bedrijfsleven een echte kracht voor het goede kan zijn, toe in de praktijk.

Als bestseller en meermaals bekroond auteur, lid van Thinkers50 en een van de meest gevraagde sprekers over duurzaam ondernemen en ESG-investeringen, inspireert Marga Hoek vele bedrijven en leiders over de hele wereld.

Mogelijke thema’s lezingen Marga Hoek

1. Duurzaam ondernemen/investeren
2. Doelen voorop stellen en baanbrekende zakelijke kansen benutten.
3. Geavanceerde technologieën
4. ‘AI for good’ (Goed voor de zaken, goed voor de wereld)
5. Leiderschap
6. Toekomstige generaties
7. De 4e industriële revolutie
4. ESG-beleggen (duurzaam beleggen)

Ontdek bij Marga Hoeks lezingen hoe uw bedrijf duurzaamheid kan omarmen en wetenschappelijke inzichten dit kunnen versnellen. Als internationale keynote spreker inspireert en motiveert ze met passie, heldere visie en diepgaande kennis.

Achtergrond Marga Hoek

Marga Hoek heeft de universitaire opleiding ‘Strategic Management’ gevolgd en werkte daarna enkele jaren als consultant voordat zij CEO werd van Thunnissen Groep BV. Als CEO gebruikte Marga haar kennis en ervaringen om het bedrijf met een duidelijke visie naar de toekomst te leiden. In 2010 richtte ze De Groene Zaak op, in 2012 gevolgd door de oprichting van Het Groene Brein.

In 2019 werd Marga Hoek gehonoreerd met een erkenning in Thinkers50, als een van de invloedrijke managementdenkers.

Na jaren van ervaring is Marga momenteel werkzaam bij Ze is bovendien een partner bij CMI, een Europees bedrijf dat CEO’s in staat stelt te profiteren van de ervaring van een ervaren voorzitter over de hele wereld.

Boektitels

In 2023 bracht zij haar meest recente boek uit ‘Tech For Good’. Het boek laat zien hoe technologieën van de vierde industriële revolutie kunnen helpen bij het oplossen van de grootste uitdagingen ter wereld, zoals klimaatverandering, verlies van biodiversiteit, ongelijkheid en armoede.

Haar prijswinnende boek ‘The Trillion Dollar Shift‘ (2018) biedt mogelijkheden voor bedrijven om markten te ontsluiten die eindeloos veel winstpotentieel bieden én tegelijkertijd werken aan de duurzame ontwikkelingsdoelen. Dit boek is uitgeroepen tot winnaar van de Axiom Business Book Awards in de categorie Filantropie / Non-profit / Duurzaamheid.

Ook schreef ze het managementboek ‘Zakendoen in de nieuwe economie’. Ze geeft de lezer bruikbare handvatten om innovatiever en slagvaardiger te ondernemen. Dit boek won in 2014 de titel ‘Managementboek van het jaar’.

Marga Hoek inhuren of boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Marga Hoek

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid