Marga Hoek
Bewaar als favoriet

Marga Hoek

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Marga Hoek wordt internationaal gezien is dé expert op het gebied van duurzaam ondernemen. Als geen ander weet zij de thema’s Ondernemen & Duurzaamheid te verbinden, om zo de omslag naar een duurzame economie en samenleving te versnellen.

Marga Hoek

Marga Hoek geniet internationale erkenning als voorloper in de overgang naar de Nieuwe Economie. Ze is dé expert op het gebied van duurzaam ondernemen en het investeren in én financieren van business die een directe, positieve invloed heeft op duurzame ontwikkeling. Als geen ander weet zij de thema’s Ondernemen & Duurzaamheid te verbinden, om zo de omslag naar een duurzame economie en samenleving te versnellen.

Ze laat tijdens haar lezingen zien op wat voor manier ondernemen verandert wanneer duurzaamheid als uitgangspunt wordt genomen en hoe dit bijdraagt aan de Nieuwe Economie. Sinds oktober 2016 doet ze dit vanuit haar rol als CEO van Business for Good. Dit bedrijf ondersteunt duurzame scale-op bedrijven om versneld te groeien en toegang te krijgen tot nieuwe markten, over de hele wereld.

Mogelijke thema’s lezingen Marga Hoek

1. Duurzaam ondernemen
2. De 4e industriële revolutie
3. Financiering voor een betere wereld
4. Duurzaam investeren

Ontdek tijdens de lezingen van Marga Hoek hoe ook u binnen uw bedrijf duurzaamheid als vertrekpunt kan nemen. En hoe de wetenschap hier nieuwe inzichten in kan geven, zodat het nog sneller plaats kan vinden?Als internationale keynote spreker weet zij haar toehoorders met haar passie, heldere visie en gefundeerde kennis te inspireren en te motiveren.

Achtergrond Marga Hoek

Marga Hoek heeft met haar jarenlange ervaring als bestuurder, directielid en nu algemeen directeur zeer uitgebreide kennis van ondernemerschap en van de duurzame economie.

Marga Hoeks heeft de universitaire opleiding ‘Strategic Management’ gevolgd en werkte daarna enkele jaren als consultant voordat zij CEO werd van Thunnissen Groep BV. Als CEO gebruikte Marga haar kennis en ervaringen om het bedrijf met een duidelijke visie naar de toekomst te leiden. In 2010 richtte Marga De Groene Zaak op, in 2012 gevolgd door de oprichting van Het Groene Brein.

  • De Groene Zaak is de Nederlandse werkgeversorganisatie voor duurzame ondernemingen en stelt zich ten doel de verduurzaming van de Nederlandse economie en daarbinnen het bedrijfsleven te versnellen.
  • Het Groene Brein is netwerk dat meer dan 55 wetenschappers uit alle disciplines bundelt, met als doel de transitie naar een duurzame economie te versnellen en hiertoe de innovatiesnelheid van het bedrijfsleven te vergroten.

Ze is bovendien een partner bij Chairman Mentors International, een Europees bedrijf dat CEO’s in staat stelt te profiteren van de ervaring van een ervaren voorzitter over de hele wereld.

In 2019 werd Marga Hoek gehonoreerd met een erkenning in Thinkers50, als een van de invloedrijke managementdenkers.

Boektitels

  1. Marga Hoek schreef het managementboek ‘Zakendoen in de nieuwe economie’. Ze geeft de lezer bruikbare handvatten om innovatiever en slagvaardiger te ondernemen. Dit boek won in 2014 de titel ‘Managementboek van het jaar ‘.
  2. Haar prijswinnende boek ‘The Trillion Dollar Shift‘ (2018) biedt mogelijkheden voor bedrijven om markten te ontsluiten die eindeloos veel winstpotentieel bieden én tegelijkertijd werken aan de duurzame ontwikkelingsdoelen. Dit boek is uitgeroepen tot winnaar van de Axiom Business Book Awards in de categorie Filantropie / Non-profit / Duurzaamheid.

Marga Hoek inhuren of boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Marga Hoek

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt