Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

De sessie heeft los gemaakt wat nodig was. Dank voor je inspirerende verhaal en de manier waarop (krachtig en bescheiden tegelijk). Helder is dat aandacht en voorbeeldgedrag belangrijk zijn, en dat het een kunst is om steeds te beginnen vanuit ‘hoe kan ik’. Goede inzichten voor iedereen, ook voor medewerkers.
Gemeentesecretaris, Gemeente Emmen

Sprekers Mens en maatschappij

HomeSprekers/Mens en maatschappij

Er is nog zoveel te leren over mens en maatschappij. Er zijn constant veranderingen. We werken samen met allerlei culturen en verschillende landen. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over mens en maatschappij.

151 Sprekers gevonden

Sander Heijne Bekijken
Bewaar als favoriet
Steven Coutinho Bekijken
Bewaar als favoriet
Charles Groenhuijsen Bekijken
Bewaar als favoriet
Farid Tabarki Bekijken
Bewaar als favoriet
Dadara Daniel Rozenberg Bekijken
Bewaar als favoriet
Rens van der Vorst Bekijken
Bewaar als favoriet
Govert Schilling Bekijken
Bewaar als favoriet
Freija van Duijne Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Mens en maatschappij

Willen jullie meer leren over de mens en maatschappij? Zijn jullie bewust van de cultuur in jullie organisatie en hoe je met verschillende culturen om kunt gaan? Cultuur klinkt als een groot begrip, maar zelfs in teams ontstaan culturen. Natuurlijk zijn er ook grotere verschillen, wellicht werken jullie samen met anderen landen zoals China, Amerika of Rusland. Daar hebben mensen andere normen en waarden. Het is goed om hier rekening mee te houden. Door je te verdiepen in andere landen, organisaties en mensen leer je meer. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over mens en maatschappij op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.