Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Dylan Hagens spreker
Bewaar als favoriet

Dylan Ahern

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Dylan Ahern is mede-oprichter van De Kiesmannen, zijn missie is om politiek tot leven te brengen naar het grote publiek. Zijn politieke verkiezingsshows en theaterproducties met zalen vol honderden jonge mensen zijn steevast uitverkocht. Daarnaast presenteerde Dylan vele congressen, radioshows en publieksprogramma’s.

IINII

"Wij hadden Dylan Ahern als spreker bij ons event en dat is goed bevallen. Dylan was ontzettend leuk: interessant, verrassend en heel charmant! Dus hij staat bij ons op het lijstje voor een volgende productie!"

Dylan Ahern

Dylan Ahern is de mede-oprichter van het politieke cabarettrio De Kiesmannen. Het is hun missie om de politiek voor jonge mensen tot leven te brengen. Daarnaast is hij programma- en theatermaker, sociaal ondernemer en dagvoorzitter. Met zijn politieke verkiezingsshows en theaterproducties trekt hij zalen vol jonge mensen. Ook presenteerde hij vele congressen, radioshows en publieksprogramma’s.

Dylan is een scherpe en inspirerende spreker, die met humor zijn kennis in diverse maatschappelijke thema’s weet over te brengen. Ook reisde Dylan door Europa om op zoek te gaan naar de Europese Identiteit. De bevindingen zijn vertaald naar theatervoorstelling ‘Op zoek naar Europa’, een muzikale show vol beeld én humor.

Onderwerpen waar Dylan Ahern over spreekt

  1. Jongerenparticipatie en burgerparticipatie – Burgerschap is hot. En terecht. Steun voor democratieën loopt wereldwijd achteruit en zeker jongeren zijn vaak slecht geïnformeerd over onze democratie. Terwijl burgers de zuurstof zijn van onze democratie. Hoe krijgen we jongeren weer betrokken? Dylan, een van de oprichters van De Kiesmannen organiseert sinds 5 jaar uitverkochte verkiezingsshows en burgerschapsprogramma’s over ogenschijnlijk saaie thema’s als gemeenteraadspolitiek en de EU, in zalen als Paradiso en ITA.
  2. Europese identiteit en de toekomst van de EU – Het stormt in Europa. Het oude continent wordt geteisterd door crises en onzekerheid over de toekomst. We zijn getuige van ongekende inflatie door de energiecrisis, de coronacrisis en de oorlog in Oekraïne. Het grootste gewapende conflict op Europese bodem sinds de Tweede Wereldoorlog. Om deze Europese ontwikkelingen te kunnen duiden en hier wat van te vinden is het van belang dat wij, als Europese burgers, een goed idee hebben hoe wij ons tot Europa verhouden. Wat betekent het om Europeaan te zijn? Wat delen wij Nederlands met bijvoorbeeld Grieken en Georgiërs? Hoe zou de toekomst van Europa eruit kunnen zien, als we ons deze anders gaan voor stellen?

Persoonlijke achtergrond Dylan Ahern

Met zijn achtergrond in politieke- en milieuwetenschappen is Dylan zeer maatschappelijk betrokken, in zowel binnen- als buitenlandse ontwikkelingen. Voor zijn opleidingen deed hij dan ook onderzoek in Rwanda en Brazilië. Apart van zijn betrokkenheid bij de Kiesmannen is Dylan ook oprichter en zakelijk directeur van stichting DE/MO, een organisatie die burgerschap in Europa aanwakkert door middel van cultuur (theater en muziek).

Eerdere opdrachtgevers waren onder meer Berenschot, Ministerie voor Justitie en Veiligheid, Ahold, Europees Parlement, Universiteit van Amsterdam. Bovendien interviewde hij onder andere Eurocommissaris Frans Timmermans, President van het Europees Parlement Roberta Metsola, Minister voor Justitie en Veiligheid Dilan Yesilgoz, politiek filosoof Thomas Pogge en vele anderen.

De Kiesmannen

De Kiesmannen maakt impactvolle theatershows, podcasts en campagnes die door middel van humor, muziek en multimediale componenten tot leven worden gebracht. Ook helpen ze bedrijven en organisaties met het omzetten van maatschappelijke vraagstukken naar verhalen. Eerder stonden zij met hun shows in een uitverkocht Paradiso, ITA, Stadsschouwburg Groningen en het Europees Parlement.

Dylan Ahern boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Talen: Engels,  Nederlands

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Dylan Ahern

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid