Tim Hofman
Tim Hofman is een presentator en televisiepersoonlijkheid die graag op speelse wijze de journalistieke grenzen opzoekt. Zijn werk gaat vrijwel altijd gepaard met een flinke dosis scherpe humor, (journalistieke) gelaagdheid of een fijn potje enkelbijten.

Tim Hofman kan op een krachtige en scherpe manier lastige onderwerpen voor het voetlicht brengen.Tim is niet bang om het pijnpunt op te zoeken. Maar, neemt hierin ook altijd de nodige humor en luchtigheid in mee. Tim is op zijn eigen manier de perfecte gespreksleider. Daarnaast treedt hij ook op als internet-expert onder andere bij DWDD.

Persoonlijke achtergrond Tim Hofman
Op 1 januari 2011 werd Tim Hofman toegelaten tot de BNN University. Na de BNN University te hebben afgerond begon hij bij 101 TV als verslaggever voor TimTV en 101 Timeline.

Na zijn werk voor 101 TV trad Tim Hofman van oktober 2011 tot mei 2012 in het BNN- en VARA-programma 24/7 op als verslaggever, panellid en internetdeskundige. Vervolgens maakte hij in de zomer van 2012 voor BNN het programma FC Gay. In de week voor kerst was Hofman te zien als verslaggever bij het Glazen Huis waar hij regelmatig korte nieuwsrubrieken versloeg tijdens de Serious Request Update.

In 2013 was Tim Hofman te zien als verslaggever voor het BNN-programma Spuiten en Slikken, waar hij onder andere Tim’s Tuintje voor maakte, een tiendelige serie over het wietbeleid in Nederland, waarin hij zijn eigen wietplantage had. Daarnaast begon hij zijn schrijfcarrière met een artikel in het blad ‘Foxy’. Op 5 februari was Hofman te zien in het BNN-KRO-programma Zeg Dag tegen Pesten. Ook is Hofman regelmatig te gast als internetdeskundige in NPO Radio 1’s BNN Today en De Wereld Draait Door.

In 2014 werd Hofman presentator voor het dagelijkse programma De Social Club, Je zal het maar hebben, de studio van Spuiten en Slikken, Spuiten en Slikken op reis en Mijn 5000 Vrienden. Hofman won het zestiende seizoen van het spelprogramma Wie is de Mol?.

Tim Hofman inhuren als presentator?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Linda Hakeboom

  Linda Hakeboom is een presentatrice en geen onbekende in de televisiewereld, ook kan zij als dagvoorzitter prima uit de voeten. Linda maakt al tien jaar televisie, zowel voor als achter de schermen. Naast presenteren heeft Linda ook een passie ontdekt voor het maken van documentaires.

   

 • Daan Nieber

  Daan Nieber is als presentator en dagvoorzitter nieuwsgierig, scherp en een tikkeltje bijdehand. Maar, wel zonder de inhoud uit het oog te verliezen.

   

 • Geraldine Kemper

  Geraldine Kemper is een frisse presentatrice en dagvoorzitter die op gaat in haar eigen vrolijke wijze waar geen uitdaging in de weg staat. Met haar vele interesses maakt ze uiteenlopende items voor BNN. Geraldine is toegankelijk, easygoing en een echte durfal.

   

 • Jan Versteegh

  Jan Versteegh is een sympathieke presentator en dagvoorzitter, zeer ad-rem en komt met elke vraag weg. Op een toegankelijke manier is hij in staat een breed scala aan onderwerpen aan te snijden.