Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Tim Hofman
Bewaar als favoriet

Tim Hofman

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro , Tarief op aanvraag

Tim Hofman is als presentator of dagvoorzitter niet bang om het pijnpunt op te zoeken. Maar, neemt hierin ook altijd de nodige humor en luchtigheid in mee. Tim is op zijn eigen manier de perfecte gespreksleider of dagvoorzitter.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

UvT

Nu onze Development Day al een paar weken achter ons ligt, kijken wij als commissie tevreden terug op een zeer geslaagde editie. Wij hebben veel positieve reactie van onze studenten over Tim en zijn verhaal mogen ontvangen.

Tim Hofman

Spreker en dagvoorzitter Tim Hofman is een journalist, programmamaker, dichter, presentator en televisiepersoonlijkheid die graag op speelse wijze de journalistieke grenzen opzoekt. Zijn werk gaat vrijwel altijd gepaard met een flinke dosis scherpe humor, gelaagdheid en hij schuwt kritische vragen niet.

Tim Hofman kan op een krachtige en scherpe manier lastige onderwerpen voor het voetlicht brengen. Tim is niet bang om het pijnpunt op te zoeken. Maar, neemt hierin ook altijd de nodige humor en luchtigheid in mee. Tim is op zijn eigen manier de perfecte gespreksleider. Daarnaast treedt hij ook op als internet-expert onder andere bij DWDD.

Achtergrond Tim Hofman

Tim startte zijn carrière bij BNN University en 101.tv met zijn programma Tim TV. Hierna ging hij aan de slag voor 24/7 van BNN-VARA, waarbij hij reportages maakt, voice-overs schrijft en is hij live in de studio de internet-specialist. Na 24/7 maakt Tim het programma FC Gay, over homoseksualiteit in de voetbalwereld. Vervolgens presenteert hij Spuiten en Slikken, wat zijn doorbraak betekent.

Tim maakt Over Mijn Lijk, waarin hij jonge mensen volgt die gaan sterven. Ook presenteert hij de serie BOOS: hier strijdt hij tegen onrecht en heersende macht. Daarnaast won hij Wie Is De Mol, was hij veelvuldig tafelheer bij DWDD en maakt(e) hij tijdens de Corona-crisis de best beluisterde podcast van Nederland: De BOOS AntiCoronaDepressiePodcast.

Tim Hofman inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement?

Zijn veelzijdigheid en bevlogenheid maken dat bedrijven en organisaties Tim Hofman veelvuldig boeken voor congressen en bedrijfsevenementen. Bedrijven die Hofman inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter zijn verzekerd van toegevoegde waarde.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

UvT

Nu onze Development Day al een paar weken achter ons ligt, kijken wij als commissie tevreden terug op een zeer geslaagde editie. Wij hebben veel positieve reactie van onze studenten over Tim en zijn verhaal mogen ontvangen.Beschikbaarheid en informatie Tim Hofman

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker