Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Peter Rehwinkel
Bewaar als favoriet

Peter Rehwinkel

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Wist u dat een crisis geen ramp hoeft te worden? Graag laat ik met videobeelden zien hoeveel een goede voorbereiding kan schelen. Onheil kan iedereen overeenkomen. Stelt U zich open voor de vraag: Wat zou ik eigenlijk doen? Laten we samen oefenen in crisisvoorbereiding!

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Peter Rehwinkel
Peter Rehwinkel is een bekend gezicht uit de Nederlandse politiek. Hij was Tweede- en Eerste Kamerlid als ook burgemeester van Naarden en Groningen. Met filmbeelden stelt hij nu op indringende wijze de vraag: wat te doen bij crisis? Overal ter wereld treedt hij op. Voor bedrijven, organisaties en iedereen die zich realiseert: ook mij kan opeens een crisis overkomen.

Want: crises lijken ver weg, maar zijn steeds meer aan de orde van de dag. Het klimaat verandert: stormen, overstromingen zijn het gevolg. Mensen trekken naar de steden: daar kan opeens een terroristische aanslag plaatsvinden. Met een fout in het productieproces kan het volledige imago van een bedrijf aan diggelen gaan. Het jaar 2015 staat in het teken van de World Conference on Disaster Risk Reduction. Wilt U bekend komen te staan als iemand die zich nergens op had voorbereid?

Politici, maar ook CEO’s van bedrijven liggen onder vuur na hun optreden bij rampen. Bij IBM en Glaxo Dmith Kline is men goed voorbereid, voor veel anderen geldt dat niet. Peter Rehwinkel kan uit eigen ervaring spreken dat een crisis je imago kan maken of breken. U kunt binnenkort behoren bij degenen die weten: Crisis? Wat Niet Te Doen!

Persoonlijke missie Peter Rehwinkel: Door schade en schande wijs worden? Of je gewoon goed voorbereiden op een crisis!

Peter Rehwinkel inhuren of boeken voor lezing, workshop of dagvoorzitterschap?
Neem contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Peter Rehwinkel

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker