Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

“Jeroen is een geweldige tool binnen onze evenementen op het gebied van de Beachsoccer sport. Hij weet waar hij het over heeft, kent de feiten en is in staat publiek, spelers maar ook sponsoren te entertainen, te informeren en tegelijkertijd een spanningsboog te creeren. En dat is knap, bijzonder knap. Wij zijn erg blij met Jeroen”.
Go Marketing KNVB Beachsoccer

Sprekers Agile

HomeSprekers/IT en Innovatie/Agile

Steeds meer organisaties werken agile en passen de agile principes toe. Scrum teams worden opgericht en medewerkers volgen een agile scrum training. Onze deskundige sprekers helpen je om je wendbaarheid (agility) écht te vergroten.

27 Sprekers gevonden

Mark Nijssen Bekijken
Bewaar als favoriet
Alize Hofmeester Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard Bergmans Bekijken
Bewaar als favoriet
Mike Hoogveld Bekijken
Bewaar als favoriet
rini van solingen Bekijken
Bewaar als favoriet
Henny van Egmond Bekijken
Bewaar als favoriet
Lezing veerkracht en wendbaarheid Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Agile

Er bestaat rondom agile en scrum veel spraakverwarring. Veel mensen denken dat Agile en Scrum hetzelfde betekenen. Er bestaat echter wel degelijk onderscheid. Ook lijkt iedereen tegenwoordig agile te willen werken en de agile principes toe te willen passen in zijn organisatie. Maar wat vraagt het nu eigenlijk van de inrichting van je bedrijf om agile te kunnen werken? Onze ervaren sprekers, trainers en workshopleiders helpen je graag om deze vraag te beantwoorden en wendbaarder te worden. Zo kun je als organisatie beter omgaan met de continue veranderingen en uitdagingen van deze tijd. Laat je inspireren door onze veelgevraagde specialisten op het gebied van wendbaarheid. Neem daarom nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.