Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Het was een indrukwekkende lezing, en op zo’n mooie en bijzondere manier verteld. Aangrijpend en warm. De locatie riep bij menig bezoekers wel wat emotie’s op. Respect hoor dat een ouder, in dit geval de vader het allemaal zo verwoorden kan. Ik wens de fam. van Gorp het allerbeste en nog veel sterkte voor een verdere goede toekomst. Van Gorp nog goeie lezingen toegewenst. Groeten van Bärbel Strikwerda.
Barbel van ZaZazorg

Sprekers Agile

HomeSprekers/IT en Innovatie/Agile

Steeds meer organisaties werken agile en passen de agile principes toe. Scrum teams worden opgericht en medewerkers volgen een agile scrum training. Onze deskundige sprekers helpen je om je wendbaarheid (agility) écht te vergroten.

29 Sprekers gevonden

Mike Hoogveld Bekijken
Bewaar als favoriet
rini van solingen Bekijken
Bewaar als favoriet
Alize Hofmeester Bekijken
Bewaar als favoriet
Henny van Egmond Bekijken
Bewaar als favoriet
Mark Nijssen Bekijken
Bewaar als favoriet
Jef Staes Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard Bergmans - spreker Bekijken
Bewaar als favoriet
Margot van Brakel Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Agile

Er bestaat rondom agile en scrum veel spraakverwarring. Veel mensen denken dat Agile en Scrum hetzelfde betekenen. Er bestaat echter wel degelijk onderscheid. Ook lijkt iedereen tegenwoordig agile te willen werken en de agile principes toe te willen passen in zijn organisatie. Maar wat vraagt het nu eigenlijk van de inrichting van je bedrijf om agile te kunnen werken? Onze ervaren sprekers, trainers en workshopleiders helpen je graag om deze vraag te beantwoorden en wendbaarder te worden. Zo kun je als organisatie beter omgaan met de continue veranderingen en uitdagingen van deze tijd. Laat je inspireren door onze veelgevraagde specialisten op het gebied van wendbaarheid. Neem daarom nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.