Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Sven heeft zowel tijdens zijn masterclass als daarbuiten een positieve energie. Werkgeluk is niet alleen iets dat hij vertelt, hij straalt het ook uit! Daarnaast is Sven inhoudelijk sterk en wat hij vertelt is gebaseerd op uitvoerig onderzoek of op uitgebreide ervaring. Hij weet de inhoud op een boeiende, interactieve en inspirerende manier over te brengen.
Transcom

Sprekers Agile

HomeSprekers/IT en Innovatie/Agile

Steeds meer organisaties werken agile en passen de agile principes toe. Scrum teams worden opgericht en medewerkers volgen een agile scrum training. Onze deskundige sprekers helpen je om je wendbaarheid (agility) écht te vergroten.

27 Sprekers gevonden

Mark Nijssen Bekijken
Bewaar als favoriet
Alize Hofmeester Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard Bergmans Bekijken
Bewaar als favoriet
Mike Hoogveld Bekijken
Bewaar als favoriet
rini van solingen Bekijken
Bewaar als favoriet
Henny van Egmond Bekijken
Bewaar als favoriet
Lezing veerkracht en wendbaarheid Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Agile

Er bestaat rondom agile en scrum veel spraakverwarring. Veel mensen denken dat Agile en Scrum hetzelfde betekenen. Er bestaat echter wel degelijk onderscheid. Ook lijkt iedereen tegenwoordig agile te willen werken en de agile principes toe te willen passen in zijn organisatie. Maar wat vraagt het nu eigenlijk van de inrichting van je bedrijf om agile te kunnen werken? Onze ervaren sprekers, trainers en workshopleiders helpen je graag om deze vraag te beantwoorden en wendbaarder te worden. Zo kun je als organisatie beter omgaan met de continue veranderingen en uitdagingen van deze tijd. Laat je inspireren door onze veelgevraagde specialisten op het gebied van wendbaarheid. Neem daarom nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.