Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Met humor en aansluitend op de actualiteit neemt Jochen je mee door het landschap van IT security. Hij laat je op praktische wijze meebeleven wat de technologische mogelijkheden zijn. Een aanrader voor het verhogen van het bewustzijn. De mens blijft de zwakste schakel. Ewen Wijmenga, GemeenteOplossingen,
GemeenteOplossingen

Sprekers Agile

HomeSprekers/IT en Innovatie/Agile

Steeds meer organisaties werken agile en passen de agile principes toe. Scrum teams worden opgericht en medewerkers volgen een agile scrum training. Onze deskundige sprekers helpen je om je wendbaarheid (agility) écht te vergroten.

31 Sprekers gevonden

Mike Hoogveld Bekijken
Bewaar als favoriet
rini van solingen Bekijken
Bewaar als favoriet
Alize Hofmeester Bekijken
Bewaar als favoriet
Henny van Egmond Bekijken
Bewaar als favoriet
Mark Nijssen Bekijken
Bewaar als favoriet
Jef Staes Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter Hinssen Bekijken
Bewaar als favoriet
Sytse Wilman Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Agile

Er bestaat rondom agile en scrum veel spraakverwarring. Veel mensen denken dat Agile en Scrum hetzelfde betekenen. Er bestaat echter wel degelijk onderscheid. Ook lijkt iedereen tegenwoordig agile te willen werken en de agile principes toe te willen passen in zijn organisatie. Maar wat vraagt het nu eigenlijk van de inrichting van je bedrijf om agile te kunnen werken? Onze ervaren sprekers, trainers en workshopleiders helpen je graag om deze vraag te beantwoorden en wendbaarder te worden. Zo kun je als organisatie beter omgaan met de continue veranderingen en uitdagingen van deze tijd. Laat je inspireren door onze veelgevraagde specialisten op het gebied van wendbaarheid. Neem daarom nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.