Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Katinka heeft op de Corporatiedag opgetreden als gespreksleider van een aantal debatten. Dat deed ze goed voorbereid, professioneel en betrokken. Ze was meteen enthousiast en zat al snel goed in de onderwerpen. Het is prettig samenwerken met Katinka en kunnen haar ook zeker aanraden.
Aedes, vereniging van woningcorporaties

Sprekers Motiveren van werknemers

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Motiveren van werknemers

Wat is de extrinsieke en intrisieke motivatie van jouw team? Kom te weten hoe je medewerkers kunt motiveren en gemotiveerd kunt houden. Laat onze sprekers en trainers meehelpen en je inspireren.

37 Sprekers gevonden

Inge Nuijten Bekijken
Bewaar als favoriet
Stephen Ummelen Bekijken
Bewaar als favoriet
Afbeelding Arjen Banach Bekijken
Bewaar als favoriet
Greet Vonk Bekijken
Bewaar als favoriet
Joseph oubelkas Bekijken
Bewaar als favoriet
Lezing veerkracht en wendbaarheid Bekijken
Bewaar als favoriet
Sven Rickli Bekijken
Bewaar als favoriet
Edith Bosch Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over motiveren van werknemers

Medewerkers motiveren is belangrijk. Natuurlijk kunnen zij een deel van de motivatie uit hun zelf halen, maar ook organisatie zijn een belangrijk onderdeel. Het houdt personeel vitaal, betrokken en gedreven. Maar hoe doe je dat? Leer meer over extrinsieke en intrinsieke motivatie. Welke prikkels ervaren werknemers? In hoeverre kan de organisatie daar iets aan doen, of kunnen de werknemers er zelf iets mee doen. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over motiveren van werknemers op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.