Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Martin spat van je scherm af als hij een online training via Zoom geeft! Energiek, interactief en vol met kennis. Hij nam ons mee in de wereld van Conversie optimalisatie: van strategie naar praktijkcases. Ook tijdens de online training vertaald hij de theorie door naar tips voor elke deelnemer toegespitst op zijn/haar website. Hij checkt ook steeds het energielevel van de deelnemers en past waar nodig de volgorde aan in zijn training.
Omroep Zeeland

Sprekers Motiveren van werknemers

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Motiveren van werknemers

Wat is de extrinsieke en intrisieke motivatie van jouw team? Kom te weten hoe je medewerkers kunt motiveren en gemotiveerd kunt houden. Laat onze sprekers en trainers meehelpen en je inspireren.

55 Sprekers gevonden

Joseph oubelkas Bekijken
Bewaar als favoriet
Rocky Hehakaija Bekijken
Bewaar als favoriet
Pauline de Wilde Bekijken
Bewaar als favoriet
Herre Zonderland Bekijken
Bewaar als favoriet
Daan Jensen Bekijken
Bewaar als favoriet
Fien Vermeulen Bekijken
Bewaar als favoriet
Edith Bosch Bekijken
Bewaar als favoriet
Arjan de Bont Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over motiveren van werknemers

Medewerkers motiveren is belangrijk. Natuurlijk kunnen zij een deel van de motivatie uit hun zelf halen, maar ook organisatie zijn een belangrijk onderdeel. Het houdt personeel vitaal, betrokken en gedreven. Maar hoe doe je dat? Leer meer over extrinsieke en intrinsieke motivatie. Welke prikkels ervaren werknemers? In hoeverre kan de organisatie daar iets aan doen, of kunnen de werknemers er zelf iets mee doen. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over motiveren van werknemers op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.