Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

'Ronnie is als dagvoorzitter bij verschillende Deloitte events betrokken geweest. In voorbereiding op deze events heeft Ronnie zijn meerwaarde getoond door echt mee te denken met de invulling en de opzet van het event. Een prettige manier van samenwerken en voorbereiden. Op het podium (en al rennend door de zaal) heeft Ronnie energie voor tien en weet hij met scherpe vragen en opmerkingen het publiek te prikkelen en de interactie met de zaal te stimuleren. Een belangrijke bijdrage aan de beleving en het succes van onze events!' Rosa Ordelman, Project Manager Tax & Legal
Deloitte Nederland

Bekende dagvoorzitter

HomeDagvoorzitters/Bekende dagvoorzitter

Zoek je een bekende dagvoorzitter voor jouw bijeenkomst? Je vindt hier een overzicht van populaire dagvoorzitters die je kunt inhuren voor jouw bijeenkomst.

33 resultaten gevonden

Jeroen Busscher Bekijken
Bewaar als favoriet
Anouk Hoogendijk Bekijken
Bewaar als favoriet
Ben van der Burg Bekijken
Bewaar als favoriet
Pauline de Wilde Bekijken
Bewaar als favoriet
Jo van Egmond Bekijken
Bewaar als favoriet
Martin Koolhoven Bekijken
Bewaar als favoriet
Patrick Stoof Bekijken
Bewaar als favoriet
Marit van Bohemen - training online presenteren Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een bekende dagvoorzitter

Onze sprekers maken hun lezing over .. op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.