Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Evaluatie van twee Anti-klaag Workshops bij Achmea in Tilburg: De workshops als geheel werden door de deelnemers beoordeeld met een 8,4 (Algemeen 8,4 | Inhoud 8,3 | Docent 8,6). ‘Ontzettend leuk! Bijna een theaterervaring waarbij ik geamuseerd wordt door een cabaretier’ ‘Positief en een bonk energie kreeg ik ervan!’ ‘Een heel herkenbaar en actueel onderwerp, soms confronterend en heel boeiend’ ‘Mijn aandacht is geen moment verslapt; het was absoluut niet saai’ ‘Leuk en leerzame dag. Energieke, grappige docent die de groep van begin tot einde geboeid hield. Complimenten!’ ‘Vond het super leuk om mee te maken. Ik weet zeker dat een hoop collega’s van mij hierbij hadden moeten zijn’ ‘Vond het een inspirerend verhaal. Tot het eind bleef het boeiend!’
Achmea Tilburg

Sprekers Zwemmen

HomeSprekers/Spreker Sport/Zwemmen

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over topsporters. Bekende (oud) zwemmers weten hoe het is om voor te bereiden, door te zetten en om te gaan met te gaan met tegenslagen. Ze nemen je graag mee in hun verhaal en dat kun je voelen in de zaal.

1 Sprekers gevonden

Maarten van der Weijden Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Zwemmen

Maarten van der Weijden staat bekend om zijn bijzondere prestaties en indrukwekkende lezingen. Onderwerpen als ambitie, omgaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen en succesvol samenwerken komen voorbij. Veel sporters hebben naast hun sportcarrière ook ervaring in het bedrijfsleven. Doordat ze beide beleefd hebben, kunnen ze de vertaalslag goed maken. Er zijn niet alleen voorbeelden uit de sportwereld, maar ook uit het bedrijfsleven. Onze sprekers maken hun lezing op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.