Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

"Sydney heeft afgelopen December op Emerce Engage gesproken. Hij werd door het publiek beoordeeld en behoorde tot de top 5 van alle sprekers op de dag. (24 nationale en internationale sprekers). Omdat Sydney met zoveel organisaties spreekt (via zijn podcast en interviews) en verschillende organisaties van binnen heeft gezien, is zijn kennis zeer waardevol. Hij durft eerlijk te zijn en houdt op een humoristische wijze bedrijven/CEO's een spiegel voor. Naast het feit dat de inhoud van de presentatie verfrissend is, wordt dit ondersteund door concrete voorbeelden vanuit de praktijk. Hij biedt praktische tips, die je direct kan toepassen binnen jouw organisatie. Sydney is ook een zeer boeiende spreker. Hij is ervaren, straight to the point, grappig en staat altijd open voor discussie met het publiek. zijn presentatie is een mix van visie, voorbeelden en onderzoek. Door te spelen met verschillende onderdelen van zijn presentatie houdt hij de aandacht van het publiek. Hij toont video's, foto's en stelt vragen aan publiek. Het is echt een dynamische presentatie. Kortom, ik zou Sydney Brouwer aanraden als spreker voor uw evenement."
Emerce Engage

Sprekers Zwemmen

HomeSprekers/Spreker Sport/Zwemmen

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over topsporters. Bekende (oud) zwemmers weten hoe het is om voor te bereiden, door te zetten en om te gaan met te gaan met tegenslagen. Ze nemen je graag mee in hun verhaal en dat kun je voelen in de zaal.

1 Sprekers gevonden

Maarten van der Weijden Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Zwemmen

Maarten van der Weijden staat bekend om zijn bijzondere prestaties en indrukwekkende lezingen. Onderwerpen als ambitie, omgaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen en succesvol samenwerken komen voorbij. Veel sporters hebben naast hun sportcarrière ook ervaring in het bedrijfsleven. Doordat ze beide beleefd hebben, kunnen ze de vertaalslag goed maken. Er zijn niet alleen voorbeelden uit de sportwereld, maar ook uit het bedrijfsleven. Onze sprekers maken hun lezing op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.