Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

I am delighted to recommend Alize Hofmeester, who was the guest speaker for Erste Retail Academy – a fully online event that gathered colleagues from countries across Erste Group. Alize mastered the art of storytelling, bringing across the message of how mindset is key for being successful. Alize’s flexibility, adjusting the content of the workshop to the specific of our organisation in a very quick timeframe, as well as her engaging speech, practical examples and interactive methods engaged the audience and had a positive impact to the success of the event. Alize’s professionalism and the power of her speech will boost the energy of any event she would contribute to.
Erste Group

Sprekers Strategie

HomeSprekers/Management en Leiderschap/Strategie

Een goede strategie is onontbeerlijk voor elke organisatie. Onze deskundige sprekers laten je de valkuilen en succesfactoren zien van strategie ontwikkeling. Gegarandeerd met leerzame praktijkvoorbeelden van hoe het wel en niet moet.

52 Sprekers gevonden

Jeroen Busscher Bekijken
Bewaar als favoriet
Michiel Hoogeboom Bekijken
Bewaar als favoriet
Jaap Peters Bekijken
Bewaar als favoriet
Moniek Tiel Groenestegen Bekijken
Bewaar als favoriet
Teun Hardjono Bekijken
Bewaar als favoriet
Jacques Pijl Bekijken
Bewaar als favoriet
Gijs Mensing Bekijken
Bewaar als favoriet
Mark Nijssen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Strategie

Het woord strategie vindt zijn oorsprong in de krijgskunde: de militaire strategie. Binnen het bedrijfsleven noemt men strategie ook wel strategische planning of strategisch management. Het doel hiervan is om je langetermijndoelen zo effectief en efficiënt mogelijk te realiseren. De simpelste definitie van strategie is dan ook “plan om te bereiken wat je wilt”. Dat klinkt heel eenvoudig, maar hoe geef je jouw toekomstvisie handen en voeten? En met welke ambitie treedt jouw organisatie de toekomst tegemoet? En wat vraagt dat vervolgens van jouw organisatie en zijn medewerkers en management? Daarbij komt dat de wereld, de markt en de behoeften van klanten blijven veranderen. Vandaar dat het ontwikkelen van een strategie voor je organisatie een continu proces is. Vind een inspirerende spreker in de categorie strategie over thema’s als positioneringsstrategie en propositieontwikkeling. Een spreker die weet wat een goede strategie maakt of kraakt en dit met praktijkvoorbeelden illustreert. Laat je inspireren en leer wat de valkuilen en succesfactoren bij strategie ontwikkeling zijn. Neem daarom nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.