Nr.1 online sprekersbureau
Vrijblijvend offerte en/of toegewijd advies
Aangepaste (corona) annuleringsvoorwaarden
8,9 op basis van +620 reviews
Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Evaluatie van twee Anti-klaag Workshops bij Achmea in Tilburg: De workshops als geheel werden door de deelnemers beoordeeld met een 8,4 (Algemeen 8,4 | Inhoud 8,3 | Docent 8,6). ‘Ontzettend leuk! Bijna een theaterervaring waarbij ik geamuseerd wordt door een cabaretier’ ‘Positief en een bonk energie kreeg ik ervan!’ ‘Een heel herkenbaar en actueel onderwerp, soms confronterend en heel boeiend’ ‘Mijn aandacht is geen moment verslapt; het was absoluut niet saai’ ‘Leuk en leerzame dag. Energieke, grappige docent die de groep van begin tot einde geboeid hield. Complimenten!’ ‘Vond het super leuk om mee te maken. Ik weet zeker dat een hoop collega’s van mij hierbij hadden moeten zijn’ ‘Vond het een inspirerend verhaal. Tot het eind bleef het boeiend!’
Achmea Tilburg

Sprekers Strategie

HomeSpreker/Management en Leiderschap/Strategie

Een goede strategie is onontbeerlijk voor elke organisatie. Onze deskundige sprekers laten je de valkuilen en succesfactoren zien van strategie ontwikkeling. Gegarandeerd met leerzame praktijkvoorbeelden van hoe het wel en niet moet.

42 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over Strategie

Het woord strategie vindt zijn oorsprong in de krijgskunde: de militaire strategie. Binnen het bedrijfsleven noemt men strategie ook wel strategische planning of strategisch management. Het doel hiervan is om je langetermijndoelen zo effectief en efficiënt mogelijk te realiseren. De simpelste definitie van strategie is dan ook “plan om te bereiken wat je wilt”. Dat klinkt heel eenvoudig, maar hoe geef je jouw toekomstvisie handen en voeten? En met welke ambitie treedt jouw organisatie de toekomst tegemoet? En wat vraagt dat vervolgens van jouw organisatie en zijn medewerkers en management? Daarbij komt dat de wereld, de markt en de behoeften van klanten blijven veranderen. Vandaar dat het ontwikkelen van een strategie voor je organisatie een continu proces is. Vind een inspirerende spreker in de categorie strategie over thema’s als positioneringsstrategie en propositieontwikkeling. Een spreker die weet wat een goede strategie maakt of kraakt en dit met praktijkvoorbeelden illustreert. Laat je inspireren en leer wat de valkuilen en succesfactoren bij strategie ontwikkeling zijn. Neem daarom nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.