Filters Sluit filters

Categorieën

Filters

Tarief
Taal
Geslacht
Jolanda (ASML)

“Ik heb samen met een aantal collega’s een jaarlijks event mogen organiseren. Daarbij hebben we gebruik gemaakt van een 2-tal sprekers vanuit deSpreker.nl. We zijn heel erg tevreden: zowel over het contact over de selectie van de sprekers als ook over de sprekers zelf. We hebben de intake direct met hen kunnen doen en alle […]

Online workshops en trainingen

Laat onze sprekers je inspireren en leer meer via online workshops. Tijdens een online workshop ga je ondanks de afstand toch aan de slag. De spreker heeft opdrachten bedacht die passen bij jullie doel van de workshop. Door aan de slag te gaan en het daarna gezamenlijk te bespreken, komen jullie in beweging.

Filters

14 resultaten gevonden

 • Bewaar als favoriet
  Digitale heissessie - Red teaming door Stephan Fellinger
  Digitale heisessie – Red teaming

  Kruip in de huid van je vijand, val je eigen organisatie aan en ga daarna praktisch aan de slag met de opgedane inzichten. Stephan Fellinger faciliteert Digitale heisessies Red Teaming om zo oplossingen te zoeken vanuit een ander perspectief. Met deze maatwerk sessie doe je op een zeer energieke én veilige manier inspiratie op voor jullie nieuwe plannen.

 • Bewaar als favoriet
  Workshop communicatiestijlen
  Workshop Teamcommunicatie – Help! Mijn collega luistert niet!

  Je communiceer zo helder mogelijk jouw boodschap. maar de ander begrijpt iets anders dan jij bedoelt. Je voelt je beide gefrustreerd. Wat nu? Tijdens deze workshop wordt je bewust van jouw communicatiestijl én die van je collega’s en je leert de ‘gebruiksaanwijzing’ van jouw collega’s kennen (kleuren).

 • Bewaar als favoriet
  Cris Zomerdijk
  Online Workshop De Ondernemende Professional

  In de Online Workshop De Ondernemende Professional biedt Cris Zomerdijk een interactief en afwisselend programma gericht op het versterken van je ondernemendheid, klantgerichtheid en personal branding.

 • Bewaar als favoriet
  Online Masterclasses The Devil Inside

  Verander ook jouw mindset met de Online Masterclasses ‘The Devil Inside’ van Bas Kodden en kijk jouw devil inside lachend in zijn gezicht.

 • Bewaar als favoriet
  cyriel kortleven - vergroot je mindset
  Inspiratie-reeks Vergroot je verandermindset

  Ben jij je door de corona-crisis extra bewust geworden van het belang van wendbare en veerkrachtige medewerkers? Kunnen jouw collega’s wel een boost gebruiken in hun motivatie? Cyriel Kortleven helpt je met de inspiratiereeks ‘Vergroot je verandermindset’.

 • Bewaar als favoriet
  Happy en Productive @ Home Muriel Dalmulder
  Online Workshop – Happy en Productive @ Home

  Leer tijdens deze workshop de technieken (gebaseerd op neurowetenschappen) over hoe je gefocust, evenwichtig, gelukkig en gemotiveerd kunt blijven gedurende de dag. Omdat productiviteit en geluk spieren zijn, kan je dit trainen door middel van mindset, oefenen en attentietraining.

 • Bewaar als favoriet
  Workshop NeuromarketingCode
  Workshop Neuromarketing Code: succesvol online ondernemen

  Martin van Kranenburg is één van Nederlands grootste conversiespecialisten met meer dan 20 jaar ervaring met het optimaliseren van (mobiele) websites. Ontdek tijdens deze online workshop hoe je in korte tijd, met beperkt budget van meer conversie kan realiseren. 

 • Bewaar als favoriet
  Jeroen Swolfs Online photoclass
  Online Photo Class Smartphone

  Op zoek naar een verrassende en positieve online workshop? De Online Photo Class is een interactieve fotografie-wedstrijd met je smartphone, waarbij de onderlinge verbinding weer een boost krijgt door een fysieke en creatieve activiteit met een spannend wedstrijdelement.

 • Bewaar als favoriet
  Online Keynote De kracht van verbinding Jeannette Welp
  Online keynote De kracht van verbinding

  Een online en muzikale keynote die je in het hart raakt. Het brengt rust, verwondering, besef van verbinding met jezelf en elkaar. Er gaat een positieve werking vanuit. Vooral veel doen, want doen is de beste manier van denken.

 • Bewaar als favoriet
  7 sleutels tot werkplezier
  7 sleutels tot werkplezier

  Als jij weet wat je wilt, ga je uiteindelijk gelukkig worden met wat je doet. Nu we in een razend tempo het digitale tijdperk instappen, kunnen we wel wat hulp gebruiken om routines te leren die ons laten groeien en ons succesvoller laten zijn. Carlijn en Leontine van SmartLife Academy nemen je in deze (online) workshop op hun vertrouwde enthousiaste, spetterende en soms een beetje gekke manier, mee in de 7 sleutels tot werkplezier.

 • Bewaar als favoriet
  Jan Mik Webshow
  Webshow – Help! Mijn collega luistert niet.

  Deze webshow is speciaal ontwikkeld voor teams die van vanuit huis een gezamenlijke beleving met hun collega’s willen. Geen saaie webinar maar een workshop met veel interactie middels de monitor en chat. Je komt er tijdens de webshow achter hoe jouw team in elkaar zit.

 • Bewaar als favoriet
  Webinar Uit-Je-Altijd-Aan-Modus Wandeling
  Webinar Uit-Je-Altijd-Aan-Modus Wandeling

  Digitale technologie is fantastisch, we willen en kunnen niet meer zonder. Maar helaas zien we steeds meer en meer een keerzijde. Carlijn geeft je inzicht in de digitale wereld en wandelt virtueel met je mee. Dit is een wandeling waar je je leven lang wat aan hebt.

Boek een online workshop of online training

Een online workshop is brengt zeker interactie met zich mee. De informatie, de opdrachten en nieuwe inzichten brengen jullie in beweging. Het gesprek komt op gang en de workshopleider pakt zijn of haar rol. Waar willen jullie naar toe of waar lopen jullie tegenaan? Workshopleiders zijn gewend om met groepen te werken. Tijdens een workshop is er veel afwisseling, zo blijft iedereen alert. Van luisteren naar informatie, naar het toepassen van bepaalde theorieën of ideeën. Een workshop is daardoor nooit saai. Er is tijd om vragen te stellen of extra uitleg te geven zodat jullie verder komen. Onze sprekers maken hun online workshops op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Jolanda (ASML)

“Ik heb samen met een aantal collega’s een jaarlijks event mogen organiseren. Daarbij hebben we gebruik gemaakt van een 2-tal sprekers vanuit deSpreker.nl. We zijn heel erg tevreden: zowel over het contact over de selectie van de sprekers als ook over de sprekers zelf. We hebben de intake direct met hen kunnen doen en alle […]

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid