Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Webinar Uit-Je-Altijd-Aan-Modus Wandeling
Bewaar als favoriet

Webinar Uit-Je-Altijd-Aan-Modus Wandeling

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Digitale technologie is fantastisch, we willen en kunnen niet meer zonder. Maar helaas zien we steeds meer en meer een keerzijde. Carlijn geeft je inzicht in de digitale wereld en wandelt virtueel met je mee. Dit is een wandeling waar je je leven lang wat aan hebt.

Lotte Ursum

"Een top sessie die we, ook al was het op afstand, toch met het hele team konden doen. Naast het gevoel weer eens echt verbonden te zijn met elkaar hebben we ervaringen opgedaan waar we in ons dagelijks leven én in ons werk veel voordeel van hebben."

Webinar Uit-Je-Altijd-Aan-Modus Wandeling

Digitale technologie is fantastisch, we willen en kunnen niet meer zonder. Maar helaas zien we meer en meer een keerzijde. Onbewust gebruik van technologie leidt tot chronisch slaaptekort, gefragmenteerde aandacht en ook een hormonale disbalans. Het gevolg is dat we een forse stijging zien van stress-gerelateerde klachten die leiden tot burn-out bij werknemers. Daarnaast laten we tot wel 40% van onze capaciteit liggen en laat onderzoek zien dat ons IQ met 10 punten daalt door het ‘always on syndrome’.

Slim wandelen is hiervoor een super simpele manier om tot ontspanning te komen. Carlijn Hermes begeleidt jullie live tijdens jouw eigen Uit-je-Altijd-Aan-Modus-wandeling.

Over Wandel Uit-Je-Altijd-Aan-Modus Wandeling!

In een wereld waarin we altijd maar ‘aan staan’ is het soms moeilijk om te vertragen. Hierdoor is de kans groter dat je jezelf voorbij loopt en niet stilstaat bij wat er nu werkelijk in je omgaat. Dit kan spanning opleveren. Echter, wanneer je ontspannen en alert bent kom je in je ‘meest vermogende positie’ of je Zone-of-Genius zoals we dat ook wel noemen. In deze staat kun jij het beste uit jezelf en uit het leven halen. Dichter bij jezelf komen doe je door bewust te ontspannen.

Leerdoelen Webinar Uit-Je-Altijd-Aan-Modus Wandeling

  • Je leert in deze online begeleide wandeling over ademhalingstechnieken die direct effect heeft op het verminderen van jouw stressniveau.
  • Je leert in deze wandeling om je aandacht te richten. Dit vergroot jouw focus, productiviteit en werkplezier.
  • Je leert dichter bij jezelf komen door bewust te vertragen en te ontspannen.

Iedereen die deelneemt start vanuit de plek waar hij op dat moment is. Of dat je nu thuis, op kantoor of bij een klant bent, je kunt altijd meedoen. Je logt in op de Teams meeting, maakt kennis met het enthousiasme van Carlijn en na een inspirerende introductie loopt iedereen zijn eigen rondje en wandelt Carlijn digitaal met je mee. Dit is een wandeling waar je je leven lang wat aan hebt.

Liever een lezing over hoe je op een gezonde wijze om kan gaan met de digitale technologie? Bekijk dan het profiel van Carlijn Hermes.

Over Carlijn Hermes

Carlijn Hermes heeft na een carrière in de re-integratiebranche, als projectmanager veel ervaring opgedaan in het neerzetten van nieuwe concepten met als doel duurzame mensgerichte waardevermeerdering. Zij houdt zich sinds 2014 ook bezig met de effecten van digitale technologie op het welzijn van mensen en heeft hier haar missie van gemaakt. In 2016 heeft zij de stap naar zelfstandig ondernemerschap gezet en SmartLife Academy opgericht.

Inmiddels is Carlijn ook veelgevraagd spreker, trainer en heeft zij haar eerste boek uitgegeven (Samen zeggen we DAG*! Een praktisch boek waarin ouders leren wat ze moeten weten over hoe smartphones, social media, games en andere digitale technologieën hun kinderen kunnen beïnvloeden.)

Interesse in een Webinar van Carlijn Hermes?

Wil je meer weten over dit unieke webinar? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Uit-Je-Altijd-Aan-Modus Wandeling

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid