Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Bart De Bondt was de keynote spreker op ons managementseminar in Zwolle. Zijn voordracht werd bijzonder gesmaakt door het publiek, wat zich o.a. uitte in een zeer positieve evaluatiescore van 8,4/10. Meteen de hoogste score van alle sprekers die dag. Een greep uit de reacties van deelnemers: - Inspirerend. Uitdagend. Practisch qua aanpak. Herkenbaar vwb uitspraken waardoor je weer bewust wordt van je eigen rol en persoon als leidinggevende. - Zeer boeiend gebracht - Zeer herkenbaar en spiegel voorgehouden. Inspirerend - Zeer inspirerende manier van vertellen. Ik kan niet wachten om zijn boek te lezen. - Je hebt wel theorieën en concepten, maar het was bijzonder inspirerend om te horen van iemand die het geleefd heeft. Beklijft! - Pakkend door combinatie humor-goed verhaal- enthousiasme.
Managementplezier

Sprekers Veiligheid op de werkvloer

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Veiligheid op de werkvloer

Veiligheid op de werkvloer staat voorop. Je hebt het vast vaak voorbij horen komen, termen als: veiligheidsregels, arbeidsveiligheid en arbodienst. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over veiligheid op de werkvloer.

18 Sprekers gevonden

Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Maarten Brand Bekijken
Bewaar als favoriet
Robert Doornbos Bekijken
Bewaar als favoriet
Lars Van Rode Bekijken
Bewaar als favoriet
Tom Coronel Bekijken
Bewaar als favoriet
mark mieras spreker Bekijken
Bewaar als favoriet
Katja Staartjes Bekijken
Bewaar als favoriet
Don Eijndhoven Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over veiligheid op de werkvloer

Bedrijfsongevallen gebeuren nog steeds. Het is belangrijk om regelmatig naar de veiligheid op de werkvloer te kijken. In deze snel veranderende wereld is het continue schakelen. Onder veiligheid op de werkvloer vallen grote en kleine aspecten. Wil je hier meer over leren of geïnspireerd worden over de mogelijkheden? Onze sprekers en trainers maken hun lezing over veiligheid op de werkvloer op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.