Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Je masterclass is heel goed beoordeeld, met een gemiddelde van 8.3, waarbij 60% van de respondenten de masterclass hebben beoordeeld met een 9 of 10. Mevr. Kloosterman, beleidsadviseur onderwijs en kwaliteit van SWV PO Langstraat Heusden Altena, naar aanleiding van de Masterclass ‘Executieve Functies’
Heusden Altena

Sprekers Veiligheid op de werkvloer

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Veiligheid op de werkvloer

Veiligheid op de werkvloer staat voorop. Je hebt het vast vaak voorbij horen komen, termen als: veiligheidsregels, arbeidsveiligheid en arbodienst. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over veiligheid op de werkvloer.

13 Sprekers gevonden

Robert Doornbos Bekijken
Bewaar als favoriet
Tom Coronel Bekijken
Bewaar als favoriet
Caroline Koetsenruijter Bekijken
Bewaar als favoriet
Afbeelding Wil Nijsten Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Jochen den Ouden Bekijken
Bewaar als favoriet
mark mieras spreker Bekijken
Bewaar als favoriet
Jochem Nooyen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over veiligheid op de werkvloer

Bedrijfsongevallen gebeuren nog steeds. Het is belangrijk om regelmatig naar de veiligheid op de werkvloer te kijken. In deze snel veranderende wereld is het continue schakelen. Onder veiligheid op de werkvloer vallen grote en kleine aspecten. Wil je hier meer over leren of geïnspireerd worden over de mogelijkheden? Onze sprekers en trainers maken hun lezing over veiligheid op de werkvloer op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.