Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Feike is een erg inspirerende 'klantenthousiasteling'. Hij brengt de boodschap goed over en is bovendien een aimabel echt mens die je weet te raken. het hele bedrijf is de dag na zijn presentatie letterlijk met een lach begonnen!
Payper

Sprekers E Commerce

HomeSprekers/Marketing en Sales/Online marketing/E Commerce

Wil jij weten of er nog winst te behalen valt binnen jouw e-commerce activiteiten? Benieuwd naar de betekenis van de nieuwste e-commerce trends voor jouw organisatie? Laat je inspireren door onze e-commerce sprekers en trendwatchers!

12 Sprekers gevonden

Tom Coronel Bekijken
Bewaar als favoriet
Danny Mekić Bekijken
Bewaar als favoriet
Martin van Kranenburg Bekijken
Bewaar als favoriet
Vincent Everts Bekijken
Bewaar als favoriet
Steven van Belleghem Bekijken
Bewaar als favoriet
Jurjen Jongejan Bekijken
Bewaar als favoriet
Krijn Schuurman Bekijken
Bewaar als favoriet
Martijn van Tongeren Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over E Commerce

Het is duidelijk dat E-commerce meer betekent dan alleen het verkopen op internet of het starten van een webshop. Wat is bijvoorbeeld de beste manier om je doelgroep te bereiken? Hoe win je het vertrouwen van jouw doelgroep? En hoe zorg je voor een optimale gebruikerservaring? De antwoorden op deze en andere vragen worden door onze deskundige sprekers en workshopleiders beantwoord. Ook kennen zij de belangrijkste trends op het gebied van E-commerce. Dus wil je meer weten over ultra-personalisatie, Research Online Purchase Offline (ROPO) of Virtuele valuta? Of je verdiepen in de impact van Voice Search op SEO of in Social media shoppen? Onze sprekers en futuristen over retail en e-commerce praten je graag bij. Neem daarom nu contact op met het team van DeSpreker.nl en boek een spreker, trainer of workshopleider. Of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.