Steven van Belleghem

Steven van Belleghem is een bekende internationale spreker die wereldwijd al in meer dan 40 landen keynote presentaties heeft gegeven. Van Belleghem is een grote speler binnen de transformerende markt van klantrelaties en de toekomst van marketing. Kortom, een expert in het inspireren en stimuleren van bedrijven om zich op de klant te richten in deze veranderde en veelal digitale wereld.

Naast spreker is Steven ook ondernemer, hij is mede-oprichter van Nexxworks en Snackbytes. Ook schreef van Belleghem wel 4 boeken, allen bestsellers met wereldwijd meer dan 120,000 verkochte exemplaren. Waaronder: ‘When digital becomes human’;  ‘customers the day after tomorrow’; ‘The conversation company’.

Onderwerpen

Achtergrond

Steven van Belleghem studeerde in zijn jongere jaren toegepaste economie aan de Universiteit van Gent. Zijn zomers spendeerde hij aan UC Berkeley waar hij zich op marketing richtte. Zelfs na al die jaren is Steven nog steeds verliefd op San Francisco en het mooie Californië. Steven begon zijn professionele loopbaan als onderzoeksassistent aan de Vlerick Business School, waar hij tot op de dag van vandaag gastprofessor werkzaam is.

In 2001 was Steven van Belleghem een van de eerste medewerkers die zich bij InSites Consulting aansloot, een start-up in de online onderzoeksindustrie. Hier heeft hij zich opgewerkt tot managing partner en aandeelhouder. Steven bracht uiteindelijk elf en een half jaar door bij InSites Consulting. In deze periode groeide het bedrijf van slechts 8 medewerkers naar 130 medewerkers, met vestigingen in wel 5 landen. In 2012 startte Steven zijn eigen inspiratiebedrijf genaamd B-Conversational. Hij runt het bedrijf tegenwoordig met zijn vrouw, zakenpartner en beste vriend Evi. Ze inspireren samen bedrijven over de hele wereld.

Steven van Belleghem inhuren voor een lezing?

Een lezing van Steven van Belleghem is een onvergetelijke ervaring. Hij weet op een zeer inspirerende manier zijn boodschap over marketing & trends over te brengen. Van Belleghem neemt zijn publiek mee op reis naar de wereld van moderne klantrelaties. Dit doet hij op een slimme, enthousiaste en inspirerende manier.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field