Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Carlijn Postma
Bewaar als favoriet

Carlijn Postma

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 2000 - 3000 Euro

Carlijn Postma is een van de meest invloedrijke personen op het gebied van contentmarketing. Zij ziet contentmarketing als marketingtool om waardevolle verhalen te verspreiden en te creëren waarmee je het publiek van klanten kunt vinden, binden én activeren.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Flyeralarm

Een interessante en goede masterclass met een nieuwe kijk op content marketing. De voorbeelden die Carlijn gaf van de series maakte haar verhaal duidelijk en boeiend om naar te luisteren. Erg leerzaam en leuke ideeën om nieuwe content te ontwikkelen.

Pomp Forum

“Carlijn was more than great presenter… she became really one of the stars of this year POMP FORUM conference.” Igor Savic

Content Marketing World

Carlijn was amazing! She was able to translate a story everyone knew (Finding Nemo), show us the Hero’s Journey, and how we can apply that to storytelling in marketing. Especially coming from a small organization, she gave helpful ideas along the journey of what people can do to tell the story. She gave us all the ingredients to be successful. I hope her Binge Marketing book will be translated to English to learn more.

Carlijn Postma

Zelfs de meest ervaren marketeers en communicatieprofessionals doen nieuwe inzichten op wanneer Carlijn Postma spreekt over contentmarketing.

Met haar scherpe, frisse kijk op het vakgebied, ontwikkelt ze handige instrumenten en methodieken voor contentmarketing. Daarbij laat ze zich graag inspireren door Netflix en Hollywood. Zo vertelt Carlijn op energieke wijze over Bingemarketing, waarbij ze het publiek naar de eigen organisatie laat kijken alsof het een steengoede televisieserie is. Waar gaan de afleveringen dan over? Hoe zorg je dat je relevant bent en hoe bouw je aan een loyaal en betrokken publiek. Dat laat ze onder meer zien met de Publieksreis, een instrument dat inzichtelijk maakt met welke content een organisatie publiek vindt, bindt en activeert.

Een presentatie van Carlijn over contentmarketing vormt ter plekke een boeiende ervaring. Maar geeft ook inspiratie die de toehoorders na afloop van een training of seminar direct in de praktijk kunnen brengen.

Mogelijke onderwerpen van lezingen Carlijn Postma

Behoefte aan een frisse en professionele kijk op het gebied van (content)marketing? Of heeft je team een verfrissende kijk nodig op hun dagelijkse werk? Carlijn is te boeken voor presentaties en workshops over:

  • Contentmarketing
  • Bingemarketing
  • Storytelling
  • Marketing
  • Communicatie

Uitgelichte lezing: Bingemarketing,  het beste scenario voor het bouwen van je merk’

Hoe lukt het seriemakers wél om mensen lange tijd naar hun content te laten kijken? En waarom hebben we in marketing de grootste moeite om continu publiek te vinden voor ons verhaal? Bingemarketing biedt een verfrissende kijk op marketing in de eenentwintigste eeuw. Carlijn Postma neemt je mee naar dé plek waar content het product is en waar men wéét hoe je een publiek bouwt en behoudt: Hollywood en Netflix. Dat betekent dus veel voorbeelden uit de film- en seriewereld en dat vult Carlijn ‘on stage’ aan met live muziek.

Over Carlijn Postma

Carlijn is eigenaar van The Post, een vooraanstaand bureau voor contentmarketing en voorzitter van de kennisvereniging Platform Content. In 2017 werd ze uitgeroepen tot Content Marketing Vrouw van het jaar. Ze schreef de boeken Zakelijk twitteren voor beginners (2010), Contentmarketing in 60 minuten (2014) en Bingemarketing (2020). Daarnaast publiceerde ze artikelen bij het Amerikaanse Content Marketing Institute en spreekt ze wereldwijd op diverse congressen.

Neem eens een kijkje op Frankwatching en Frank.News bij een van haar vele inspirerende blogs. Of op Adformatie voor een interview met Carlijn over Bingemarketing. Tot slot nog een leuk weetje: haar prominente online aanwezigheid droeg eraan bij dat ze in 2014 op plaats 27 stond in de lijst van 200 meest invloedrijke personen op gebied van contentmarketing.

Interesse in een lezing van Carlijn Postma of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Flyeralarm

Een interessante en goede masterclass met een nieuwe kijk op content marketing. De voorbeelden die Carlijn gaf van de series maakte haar verhaal duidelijk en boeiend om naar te luisteren. Erg leerzaam en leuke ideeën om nieuwe content te ontwikkelen.

Pomp Forum

“Carlijn was more than great presenter… she became really one of the stars of this year POMP FORUM conference.” Igor Savic

Content Marketing World

Carlijn was amazing! She was able to translate a story everyone knew (Finding Nemo), show us the Hero’s Journey, and how we can apply that to storytelling in marketing. Especially coming from a small organization, she gave helpful ideas along the journey of what people can do to tell the story. She gave us all the ingredients to be successful. I hope her Binge Marketing book will be translated to English to learn more.Beschikbaarheid en informatie Carlijn Postma

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker