Op zoek naar een influencer marketing spreker voor jouw bijeenkomst?

John Meulemans
Bewaar als favoriet

John Meulemans

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

John Meulemans helpt organisaties met de strategische inzet van influencer marketing, A.I. en social media. Zijn agencies en award-winning werk voor diverse merken geven hem een enorm trackrecord op dit gebied. Zijn keynotes inspireren, prikkelen en laten zien waar de kansen liggen en hoe deze verzilverd kunnen worden.

Emerce events

"Featuring John in your event line-up is always a good idea. John breathes innovation. As a presenter, John inspires an audience, combining in-depth knowledge with spot-on predictions for future trends. As chairman or moderator, he allows others to tell their best stories. In my role as program manager for Emerce events, it is always a pleasure to work with him. I know I can rely on John for an all-round high quality and inspiring performance."

John Meulemans

John Meulemans adviseert organisaties met de strategische inzet van influencer marketing, A.I. en social media. Het is zijn missie om merken en organisaties te helpen met de strategische inzet van nieuwe ontwikkelingen in digital marketing. Ook biedt hij inzicht geeft hoe virtuele merkambassadeurs merken een gezicht gaan geven.

John was oprichter van Endeavour, één van de eerste influencer marketing agencies die inmiddels is uitgegroeid tot één van de grootste partijen van Nederland. Ze ontwikkelen award-winning campagnes en programma’s. In hun werk voor internationale merken als Toyota, Facebook, Unicef, Save the Children, Danone en Tikkie staan creativiteit en innovatie centraal, met impact op branding en sales als gevolg.

Onderwerpen waarover John Meulemans spreekt

  • Influencer Marketing trends & strategie
  • A.I. & virtual brand ambassadors

John is ook inzetbaar als dagvoorzitter.

Achtergrond John Meulemans

John begon zijn carrière eind jaren ’90 binnen IBM Global Services waar hij als online pionier klanten hielp met hun digitale transitie en e-commerce uitdagingen. Na een paar jaar dook hij de wereld in van online media bij DoubleClick Media, waar hij Google en online reclame introduceerde bij de adverteerders.

In 2004 startte hij één van de eerste interactieve en social agencies ‘Urbanology’ wat hij in 2009 verkocht. Na een korte periode met consultancy opdrachten startte hij zijn tweede agency ‘3sixtyfive’ in 2010. Dit werd één van de eerste influencer marketing agencies waarmee hij diverse awards zoals Effies & Lovies binnensleepte voor merken als Toyota en Danone.

Vanaf 2022 ging ‘3sixtyfive’ verder onder de naam ‘Endeavour’ en groeide het uit tot één van de grotere agencies van Nederland. Als Strategy Director en Social & Influencer Marketing expert werkte John voor merken als ABN-AMRO, Tikkie, Randstad, en Unicef. John Meulemans is sterk in het combineren van innovatie en creativiteit. Dit leverde hem en zijn agencies ‘Endeavour’ en ‘3sixtyfive’ diverse prijzen.

In 2024 verliet hij ‘Endeavour’ om keynote spreker en adviseur te worden. Ook is hij docent Influencer Marketing op Beeckestijn Business School, host bij Emerce TV en de podcast: What’s Next in Influencer Marketing.

Interesse in John Meulemans als spreker voor jouw event?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422, wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Emerce

"Gespreksleider John Meulemans is geïnformeerd, geïnteresseerd en faciliteert het gesprek rustig. Dat is een prettige combinatie voor het publiek dat hij op dat moment bedient. Als kijker/luisteraar krijg je het idee dat hij, in zijn rol als ondernemer, de processen die hij bevraagt goed kent of zelfs is ondergaan. Dat stelt hem in mijn beleving boven de materie."

LinkedIn (CEO)

"I have attended several of John’s keynotes and it has always been a pleasure to hear him speak. John comes across as a true expert in his field social & influencer marketing and has a keen eye for trends that shape the market. His narrative is not just a bunch of slides and bullet points but rather an entertaining story that connects the dots and leaves the audience with something to contemplate on."

Beschikbaarheid en informatie

John Meulemans

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid