Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jelle Drijver
Bewaar als favoriet

Jelle Drijver

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 2000 - 3000 Euro

Als spreker en trainer enthousiasmeert Jelle Drijver zijn publiek op het gebied van Social Media & online positionering. Hij laat zien wat Social Media voor u kan betekenen, wat het kan opleveren en hoe u het kunt inzetten.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Jelle Drijver

Als spreker en trainer enthousiasmeert Jelle Drijver zijn publiek op het gebied van Social Media & online positionering. Energiek en met heel veel plezier motiveert hij u om uw kop (en hakken) uit het zand te trekken. Jelle laat zien wat Social Media voor u kan betekenen, wat het kan opleveren en hoe u het kunt inzetten.

Tijdens een leuke inspirerende sessie van 30 minuten tot 2 uur rekent Jelle op een vrolijke manier af met de droeftoeters die krampachtig vast houden aan oude gewoonten en biedt hij praktische toepasbare handvatten waar men morgen mee aan de slag kan.

Hij behandelt vragen als; hoe moet je de diverse netwerken profileren en wat moet je absoluut toepassen en waar moet je voor oppassen en wat moet je vooral niet doen? Ondersteund door vele grappige video’s, praktijkvoorbeelden en een gezonde dosis humor (want een lezing moet volgens hem naast leerzaam en informatief ook gewoon leuk zijn om bij te wonen!) vliegt de tijd voorbij voor u er erg in hebt.

Onderwerpen waar Jelle Drijver over spreekt

  • Social media
  • Online positionering

Jelle Drijver inhuren als vlogger

Jelle vlogt behalve voor zichzelf ook voor opdrachtgevers. Interesse om Jelle in te huren als vlogger? Met of zonder aparte cameraman? Met of zonder losse microfoon? Inclusief of exclusief montage? Inclusief social media updates op jullie kanalen gedurende het event of liever zonder? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier en hij denkt graag met je mee.

Persoonlijke achtergrond

Jelle is actief als acteur, spreker, trainer en vlogger. Het kan zijn dat je zijn gezicht van meerdere dingen herkent, want hij Jelle speelt ook met regelmaat in TV Commercials/ spotjes bij O.A. Basic Fit en Snelle Jelle en aflevering van Nillionaires van BNN. Naast zijn TV werk vlogt Jelle er ook nog bij en neemt je me en geeft je een kijkje in z’n dagelijks leven.

Interesse in een lezing van Jelle Drijver of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. We helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Jelle Drijver

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker