Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Gwen van Poorten
Bewaar als favoriet

Gwen van Poorten

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Presentatrice Gwen van Poorten (o.a. bekend van Xite en BNNVARA) is zeer populair bij de 20’ers en 30’ers. In haar populaire podcast ‘#METZNALLEN De Podcast’ behandelt Gwen onderwerpen op het gebied van zelfontwikkeling en persoonlijke groei.

Gwen van Poorten

Gwen is een presentatrice en programmamaker met een liefde voor zelfontwikkeling. Jarenlang heeft zij research gedaan, specialisten geïnterviewd en gesproken met talloze bekende en onbekende mensen in haar zoektocht naar zelfontwikkeling. Ze wil niets liever dan deze kennis en ervaringen delen en zo mensen helpen in hun eigen zoektocht in het leven.

Gwen is een echte verteller. Een van haar grootste krachten ligt in het boeien, inspireren en motiveren van anderen. Met haar enthousiasme en passie weet ze iedereen mee te trekken in de onderwerpen die haar aan het hart gaan.

Inzetbaarheid Gwen van Poorten

  • Spreker: Gwen is een uitmuntende spreker rond thema’s als zelfontwikkeling, mentale gezondheid en mindfulness. Ook kan ze jouw doelgroep inspirerend haar kennis delen over thema’s als: woman empowerment, social media, vloggen, tv, festivals, de dance industrie, politiek, drank en drugs, reizen, presenteren, racewereld en loopbaancoaching.
  • Dagvoorzitter: Gwen van Poorten is enthousiast, energiek en een tikkeltje brutaal. Ze kan een sfeer creëren waarin iedereen zich welkom voelt, ze de zaal mee krijgt en en ervoor zorgt dat niemand meer een drempel ervaart om vragen te stellen.
  • Q&A on stage

Achtergrond Gwen van Poorten

Gwen begon haar carrière al op jonge leeftijd in de veelbewogen dansscène. Gwen houdt zich destijds bezig met de productie en presentatie van aftermovies voor clubtours, festivals en andere grote events. Vanuit de dansscène rolt ze door naar muziekzender Xite en gaat aan de slag als VJ. Twee jaar later in 2014 maakt ze de overstap naar BNNVARA waar ze onder andere ‘De Social Club’ en ’Spuiten en Slikken’ presenteert.

Gwens liefde voor zelfontwikkeling werd aangewakkerd doordat ze op jonge leeftijd te maken kreeg met een burn-out. Vanaf dat moment dook ze in de wereld van selfcare & mental wellbeing. Want hoe kan je ambitieus zijn, hard werken en carrière maken én tegelijkertijd mentaal en fysiek fit blijven? Gwen ging op zoek naar antwoorden. In 2020 ontstaat de #METZNALLENdepodcast. Inmiddels heeft de #METZNALLENdepodcast zich ontpopt tot een gevestigd platform met een hechte community.

In 2022 schreef ze haar eerste boek genaamd: Voeten in het stopcontact – METZNALLEN lekkerder leven, een zelfhulpboek met humor waarin Gwen met behulp van haar eigen verhaal de lezer tools geeft om (weer) beste vrienden te worden met zichzelf.

Gwen van Poorten boeken als spreker of dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Gwen van Poorten

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid