Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

In een boeiende lezing van een uur heeft Rolf ons deelgenoot gemaakt van het avontuurlijke pad dat hij vanaf zijn geboorte heeft gevolgd. Humor, ontroering en herkenning zijn hierbij een paar belangrijke sleutelbegrippen.
Drostenburg

Sprekers Media

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken/Media

Wil je meer leren over de soorten media en hoe je media het beste kan inzetten? Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren. Kom erachter wat media is en wat je kunt bereiken.

20 Sprekers gevonden

Tom Coronel Bekijken
Bewaar als favoriet
Robert-Jan Knoop Bekijken
Bewaar als favoriet
Igor-Beuker-spreker-website Bekijken
Bewaar als favoriet
MIchael van Praag Bekijken
Bewaar als favoriet
Teun Voeten Bekijken
Bewaar als favoriet
Suzanne Eikmans Bekijken
Bewaar als favoriet
René Mioch Bekijken
Bewaar als favoriet
Mandy Woelkens Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over media

De media kan een organisatie helpen groeien. Offline- en online media kunnen veel betekenen als je het op de juiste manier inzet. Je wilt op de goede manier zichtbaar zijn voor de juiste klanten, maar hoe doe je dat? Het is belangrijk om de boodschap helder te hebben. Staan bij jullie de neuzen dezelfde kant op en zijn alle werknemers op de hoogte van de boodschap die de organisatie wilt overbrengen? Kom meer te weten en ga dieper in op jullie case(s). Onze sprekers en trainers maken hun lezing over media op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.