Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Meerdere keren hebben wij het voorrecht gehad om An op het podium bezig te zien. Elke keer neemt hij mij opnieuw op avontuur. Vanaf het allereerste moment is zijn aanwezigheid boeiend en houdt hij mij op het puntje van mijn stoel met de onverwachte wendingen in zijn verhaal. Zijn boodschap confronteert mij niet alleen met mijn eigen belemmerende overuitingen maar zorgt er ook voor dat mijn woorden, daden worden. Zijn Storytelling is uitzonderlijk en An bevindt zich op een eenzame hoogte.
Lumen.net

Sprekers Media

HomeSpreker/Communicatie en samenwerken/Media

Wil je meer leren over de soorten media en hoe je media het beste kan inzetten? Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren. Kom erachter wat media is en wat je kunt bereiken.

30 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over media

De media kan een organisatie helpen groeien. Offline- en online media kunnen veel betekenen als je het op de juiste manier inzet. Je wilt op de goede manier zichtbaar zijn voor de juiste klanten, maar hoe doe je dat? Het is belangrijk om de boodschap helder te hebben. Staan bij jullie de neuzen dezelfde kant op en zijn alle werknemers op de hoogte van de boodschap die de organisatie wilt overbrengen? Kom meer te weten en ga dieper in op jullie case(s). Onze sprekers en trainers maken hun lezing over media op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.