Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wil je meer succes met je offertes? Wil je meer plezier bij het maken van je offertes? Gun je dat anderen ook? Vraag dan Natasja om als spreker haar inzichten met jullie te delen hoe je je prospects en klanten kunt verleiden met onweerstaanbare offertes? 'The offer you can't refuse'. De offerte die een glimlach tovert op het gezicht van je klant. Natasja neemt haar gehoor mee op een leuke en interactieve manier in het beter en leuker maken van je offertes. Deze week hield zij haar verhaal voor ons departement West-Brabant van www.de-maatschappij.nl in Breda. Iedereen was geboeid door haar verhaal en geïnspireerd om met haar ideeën in de praktijk aan de slag te gaan. Vanuit ons netwerk bevelen wij Natasja aan als spreker over het offerte traject! Johan Vissers – Penningsmeester Netwerkclub de Maatschappij / Vermogensmanager Rabobank – oktober 2017
Rabobank

Sprekers Feedback

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken/Feedback

Feedback geven en ontvangen, wat is de juiste methode? Leer meer over communiceren en kom erachter wat feedback is. Door middel van voorbeelden en opdrachten inspireren onze sprekers je graag!

13 Sprekers gevonden

Rick van Asperen - hybride werken Bekijken
Bewaar als favoriet
Juri Hoedemakers - hofnar Bekijken
Bewaar als favoriet
Let's connect online Bekijken
Bewaar als favoriet
Norbert Overvelde Bekijken
Bewaar als favoriet
Jan Kwint Bekijken
Bewaar als favoriet
Reinoud van Rooij Bekijken
Bewaar als favoriet
Ad Bastiaanse Bekijken
Bewaar als favoriet
Luci Santema en Elianne koetzie Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over feedback

Je hebt het vast al vaak voorbij horen komen. Leren feedback geven en ontvangen heeft een positieve werking op samenwerken. Het verbetert de communicatie en je leert meer over elkaar. De betekenis van feedback is terugkoppeling. Maar hoe geef je een terugkoppeling op de juiste manier. Wordt de boodschap op de juiste manier verzonden en hoe komt de boodschap op de juiste manier aan? Onze sprekers en trainers maken hun lezing over feedback op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.