Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Rolf als inspirator. Omarm het leven, dat is voor mij de boodschap die Rolf achtergelaten heeft. Hij heeft bij ons op het bedrijf een lezing gegeven over zijn leven. De tegenslagen, de uitdagingen, de beperkingen, de verwachtingen, de acceptaties en hoe hij daar op zijn manier mee omgegaan is. Rolf trekt zijn eigen plan en vertelde hier met zoveel passie en zelfspot over dat zijn inspirerende verhaal bij ons allemaal overdonderend binnen kwam.
Bijlard Professional Adhesives

Sprekers Feedback

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken/Feedback

Feedback geven en ontvangen, wat is de juiste methode? Leer meer over communiceren en kom erachter wat feedback is. Door middel van voorbeelden en opdrachten inspireren onze sprekers je graag!

8 Sprekers gevonden

Ad Bastiaanse Bekijken
Bewaar als favoriet
Let's connect online Bekijken
Bewaar als favoriet
Norbert Overvelde Bekijken
Bewaar als favoriet
Jan Kwint Bekijken
Bewaar als favoriet
Frank Versteegh Bekijken
Bewaar als favoriet
Rick van Asperen spreker bij despreker.nl Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim Jenniskens Bekijken
Bewaar als favoriet
Jeroen Smits 2 Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over feedback

Je hebt het vast al vaak voorbij horen komen. Leren feedback geven en ontvangen heeft een positieve werking op samenwerken. Het verbetert de communicatie en je leert meer over elkaar. De betekenis van feedback is terugkoppeling. Maar hoe geef je een terugkoppeling op de juiste manier. Wordt de boodschap op de juiste manier verzonden en hoe komt de boodschap op de juiste manier aan? Onze sprekers en trainers maken hun lezing over feedback op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.