Nr.1 online sprekersbureau
Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur
Aangepaste (corona) annuleringsvoorwaarden
8,9 op basis van +620 reviews
Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

“Voordat ik Hans Visser leerde kennen was ik als Directeur Eigenaar van een middelgroot re-integratiebedrijf niet in staat de vinger op de zere plek in mijn bedrijf te leggen. Er was gevoelsmatig sprake van veel Onbenut Vermogen bij de medewerkers en een hoog Mentaal Verzuim. Hans heeft mij beide zaken leren herkennen en onderkennen en heeft mij met behulp van zijn persoonlijke ondersteuning anders leren denken en handelen binnen mijn bedrijf. Elke dag opnieuw plukken mijn medewerkers, mijn bedrijf en ik zelf hier de vruchten van. Het meeste Onbenut Vermogen werd herwonnen.“ Algemeen Directeur, Reïntegratiebedrijf Epheon
Epheon

Sprekers Feedback

HomeSpreker/Communicatie en samenwerken/Feedback

Feedback geven en ontvangen, wat is de juiste methode? Leer meer over communiceren en kom erachter wat feedback is. Door middel van voorbeelden en opdrachten inspireren onze sprekers je graag!

5 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over feedback

Je hebt het vast al vaak voorbij horen komen. Leren feedback geven en ontvangen heeft een positieve werking op samenwerken. Het verbetert de communicatie en je leert meer over elkaar. De betekenis van feedback is terugkoppeling. Maar hoe geef je een terugkoppeling op de juiste manier. Wordt de boodschap op de juiste manier verzonden en hoe komt de boodschap op de juiste manier aan? Onze sprekers en trainers maken hun lezing over feedback op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.