Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Sayma Kuipers
Bewaar als favoriet

Sayma Kuipers

Sayma Kuipers is een enthousiaste en energieke spreker over samenwerken, leidinggeven en werkplezier. Ze is gefascineerd door de invloed van mensen op elkaar en raakt mensen met haar verrassende metafoor: de kleuterklas. Ontdek de kracht van het spelen en hoe je een bloeiende leercultuur creëert.

Coloplast

"Het is best grappig schokkerend om de gelijkenissen te zien tussen een kleuterklas en de kantooromegeving. Sayma vertelt het je met zoveel guitig enthousiasme dat je er de hele avond van geniet. Bijzonder professionele en sympathieke dame!"

Sayma Kuipers

Klaar om teamontwikkeling en leiderschap even helemaal vanuit een hele andere hoek te bekijken? Sayma Kuipers neemt je mee in wat er binnen organisaties en hun teams daadwerkelijk belangrijk is. Ze houdt ervan om weer terug te gaan naar waar het om draait en maakt het simpel. Want juist daar zit de oplossing.

Sayma geeft je handvatten en laat je anders kijken naar samenwerken, leidinggeven en werkgeluk. En wat dit betekent voor bijvoorbeeld generatie Z.

Zo gebruikt ze hiervoor een verrassende metafoor, dat eigenlijk veel gebruikt wordt in organisaties: de kleuterklas. Wat als we juist door af en toe weer even dat kind te zijn juist beter gaan samenwerken? We creatiever en productiever zijn en we ook nog meer plezier hebben in ons werk? Wat als we op deze manier de verschillen in generaties doorbreken?

Met haar interactieve presentatie neemt Sayma je hierin mee. Dit doet ze met humoristische anekdotes en diepe inzichten.

Onderwerpen waar Sayma Kuipers over spreekt

  • Samenwerken
  • Generatie Z
  • Leidinggeven
  • Werkplezier
  • Verandering
  • Communicatie
  • Diversiteit

Meer over Sayma Kuipers

Sayma Kuipers is al jaren gefascineerd door de invloed van mensen op elkaar. Vooral hoe dit tot uiting komt in organisaties en teams. Al kijkt ze ook graag om zich heen in een drukke winkelstraat om te kijken hoe mensen op elkaar reageren.

Sayma krijgt energie van mensen, ze heeft sowieso veel energie, haar hoofd zit vol ideeën. Ze reist door heel Nederland om teams en leidinggevenden te inspireren en te trainen om samen te werken en krachten te bundelen. We mogen hierin creatiever zijn, meer experimenteren en vooral open staan voor elkaars ideeën.

Hoe zorg je dat mensen in je organisatie goed samenwerken, elkaar aanvullen en gebruik maken van elkaars verschillen? En wat is de rol van een leidinggevende hierin? Hoe krijg je mensen mee? Hoe zorg je dat mensen plezier hebben in wat ze doen? Sayma kan jullie de antwoorden
bieden tijdens haar speelse lezingen.

Ook schrijft Sayma met veel plezier over deze thema’s. Zo is ze TopVoice op LinkedIn, waar ze haar ervaringen en inzichten deelt.

Interesse in een lezing van Sayma Kuipers

Sayma laat je anders kijken, ze laat je spelen en samenwerken. Zijn jullie er klaar voor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Sayma Kuipers

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid