HomeVergaderen Rob de Haas

Rob de Haas

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro
"Making the world a better meeting place" - Rob de Haas
Vraag vrijblijvend informatie

Rob de Haas

Meeting Designer Rob de Haas is expert op het gebied van vergaderen en zakelijke creativiteit. Hij is bovendien auteur van het boek ‘Ongewoon Goed Vergaderen’ Als internationale autoriteit op het gebied van Creatieve Meeting Design heeft hij inmiddels wereldwijd meer dan 25.000 mensen toegesproken, getraind en begeleid in ‘Serious Creativity’ en ‘Meeting efficiency’.

Rob de Haas vertelt met humor en enthousiasme over zijn passie voor het samenbrengen van mensen en de magie die daar kan ontstaan. Door het benutten van deze ‘collectieve denkkracht’ wordt creativiteit aangewakkerd en sneller resultaten behaalt. Tijdens zijn lezing
opent hij ook op energieke wijze de ogen en brengt hij de vergadering van ervaren ‘euvel’ naar ontmoetingen met impact, die het verschil maken en onmisbaar worden in het gezamenlijk bedenken van vernieuwende ideeën en concepten. Daarmee worden het momenten die cruciaal zijn, waar je met plezier naar uitkijkt. “Stop meetings plannen, ga experiences ontwerpen!”

Onderwerpen waarbinnen Rob de Haas het verschil kan maken

 • Effectief, inspirerend vergaderen, wie wil dat niet?
 • Een gezond vergaderdieet: Minder met meer resultaat
 • Serieuze creativiteit: motor voor permanente innovatie
 • Teamprestaties vergroten
 • Samen werken = samen denken!
 • De meeting als hefboom tot hogere productiviteit
 • Verlaag de werkdruk door slimmer & beter te vergaderen
 • Opgave-gericht en interdisciplinair werken, hoe doe je dat dan?

In zijn Webinar Effectief en energiek digitaal vergaderen geeft Rob de Haas je praktische tips voor effectief en energiek digitaal vergaderen. Verder benoemt hij de valkuilen die effectief online vergaderen in de weg kunnen staan.

Waarom Rob de Haas als spreker?

 • Optimaal resultaat uit jouw congres/seminar
 • Nooit meer inactieve congresdeelnemers
 • Unieke visie op de power of Creatief meeting design: “Stop het plannen van congressen – start met het ontwerpen van experiences.” (Hoe breng je creativiteit in je congres.)
 • Innovatief concept van meetings 3.0 als kritieke succesfactor voor alle innovatie, en de positieve impact op eigenaarschap, samenwerken en co-creatie.

Rob de Haas houdt van mensen, we zijn tenslotte allemaal sociale wezens en ‘team players’. De isolatiecel is niet voor niets een van de zwaarste straffen. De ontmoetingen op het werk zijn cruciaal voor ons, omdat iedereen ‘erbij wil horen’. Daarnaast maken betere vergaderingen mensen gelukkiger. Gelukkigere mensen presteren beter en ervaren minder stress op het werk en thuis.

Achtergrond

Rob de Haas (1961) woont in ‘s-Hertogenbosch, en is trotste vader van: Sam, Nikki en Tom. Daarnaast houdt hij van lezen, wandelen, meditatie, yoga en balspelen en geniet van de ‘eettafel’- momenten met familie en vrienden. Daarnaast is Rob ook de vader van het gedachtengoed ‘framing the conversation’. Klinkt simpel en dat is het gelukkig ook. Door meetings te ontwerpen en te werken met slimme kaders kan je veel (tijd) besparen en wordt iedereen actief betrokken bij het realiseren van de beste oplossingen en de mooiste inzichten. Met uitspraken zoals ‘schaf notulen af!’,  ‘de rondvraag is voor luie vergaderaars’ en ‘geen doel, geen agendapunt’ schudt hij vergaderend Nederland wakker

Eerder bracht Rob de Haas zijn verhaal ook aan de volgende instanties; Buffalo State University, CREA conference Siestre Levante Italie, CPS-conferences Arizona, Miami, Tucson, Sheridan College Toronto/Ontario Canada,Riga Business School Letland, Universiteit van Groningen, Erasmus Universiteit, Burkina Faso ADEA conference, United
Through Sports Port Elisbeth, Zuid Afrika, Manchester Metropolitan University, Engeland, Belfast Metropolitan College, Ierland, NVLO congres, Utrechtse Vastgoed Organisatie, S2M Utrecht, TIX NL, Tribal Internet Solutions en SafariBookings.com, Jenaplanschool Antonius Abt, Erasmus Universiteit , gemeente Oirschot, De Haagse Hogeschool, gemeente Gooise Meren en de Rabobank.

Interesse in een lezing of workshop van Rob de Haas?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel 072 750 74 22.

Meer video’s

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Rob de Haas

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker