Op zoek naar een unieke en leerzame 'lezing' over hybride samenwerken?

Stand-up lezing: Welkom terug
Bewaar als favoriet

Stand-up lezing: ‘Vergaderen in de hybride wereld’

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Een ludieke voorstelling waarin het publiek door de hilarische sketches en alledaagse voorbeelden toeschouwer wordt van de vele zinnige en onzinnige vergadertradities. Verwacht hilarische scènes en state-of-art inzichten, technieken en tips, waarbij een deel van de inhoud wordt bepaald door het publiek. Een unieke ervaring!

Dr.Saamdu Chetri, PhD, Visiting Professor, Rekhi Centre of Excellence for the Science of Happiness, IIT Kharagpur, India

"Rob evokes our hearts and souls and lights the fire in our hibernated mind to discover the truth- the thruth that communication is everything for a happier and saner living. His humane approach in his delivery makes him a great motivational speaker. "

Stand-up lezing: ‘Vergaderen in de hybride wereld’

“Vergaderen? Zo doen wij dat! Zin en onzin van een alledaags toneelstuk in de hybride wereld.“ Tijdens de stand-up lezing ‘Vergaderen in de hybride wereld’ onderzoekt vergader-expert Rob de Haas speels-serieus én ter plekke met het publiek hoe ontmoetingen er in de hybride wereld uit gaat zien: werken wordt plaats- en tijdonafhankelijk, en onderzoek toont aan dat we elkaar niet minder, maar meer gaan ontmoeten. Maar dan wel heel anders…

Opzet stand-up lezing: ‘Vergaderen in de hybride wereld’

Deze lezing is hyperinteractief en uitermate geschikt voor degenen die zich realiseren dat de huidige vergadercultuur niet meer houdbaar is bij de huidige revolutie rond werk en samenwerken. Dus zijn jullie op zoek hoe jullie effectief kunnen samenwerken in deze hybride wereld?

Rob geeft de ‘stand-up’ vorm door ter plekke in te gaan op praktische onderwerpen en eigen actuele thema’s die in het publiek leven. Dit doet hij onder andere via polls, apps en moderator bij publieksvragen.

Deze stand-up speech wordt live of hybride uitgevoerd, bij voorkeur in theateropstelling of circusopstelling (360 graden), waarin Rob stand-up ingaat op wat er bij de mensen leeft, en typisch ‘eigen’ vraagstukken verbindt met state-of-art trends en klassieke inzichten. Bij de hybride variant wordt de speech life via beeld bijgewoond door een aantal mensen, waarbij een moderator/secondant vragen en opmerkingen aan Rob voorlegt. Duur: 1 tot 1,5 uur.

Maatwerk

De stand-up lezing: ‘Vergaderen in de hybride wereld’ wordt in co-creatie met jullie ontwikkeld, om zo de juiste snaar te raken (aansluiting op de eigen cultuur en werkcontext). Indien wenselijk werkt Rob op de bühne samen met de leiding van de organisatie, in de vorm van bijvoorbeeld een interview*, Socratisch debat met binnen-buitenring** of een panelgesprek.

* Het persoonlijke interview wordt als instrument gebruikt om de bestuurder/directie in de spotlights te zetten, haar/zijn ideeën over het hybride werken in de toekomst hardop te delen, ter inspiratie voor alle medewerkers (DNA van de organisatie, moreel kompas van de leider)

** Bij een socratische dialoog is het publiek getuige van een stevige meer fundamentele discussie. Sleutelfiguren worden aan de hand van een uitdagende vraagstelling uitgenodigd om het werken in de hybride wereld te toetsen aan hun vooroordelen en overtuigingen.

Over Rob de Haas

Rob de Haas is als schrijver en spreker een autoriteit op het gebied van meeting design en zakelijke creativiteit. Hij heeft wereldwijd meer dan 25.000 mensen geïnspireerd en getraind op het gebied van zakelijke creativiteit, leiderschap en effectief vergaderen. Daarnaast is hij regelmatig dagvoorzitter en begeleidt hij board meetings. Bekijk de volledige profiel van Rob de Haas voor meer informatie.

Interesse in de stand-up lezing: ‘Vergaderen in de hybride wereld’?

Met deze ludieke voorstelling ontdek je gezamenlijk hoe hybride werken en vergaderen voor jullie organisatie het beste kan werken. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Jan Beekwilder, CEO TIX NL, Tribal en SafariBookings.com

"Zijn aanpak breekt volledig met de heersende opvattingen over vergaderen. Hij heeft een speels serieuze aanpak waarmee hij respectvol provoceert en ontroert. Fraaie mix van theorie en praktijk, onnavolgbaar verwoord!"

Beschikbaarheid en informatie

Stand-up lezing: ‘Vergaderen in de hybride wereld’

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid