Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Willem Philipsen inspireert! Zijn verhaal van succes, tegenslag en zichzelf opnieuw uitvinden wordt op zo'n ongelooflijk persoonlijke wijze vertelt, dat het zelfs in een grote zaal opeens intiem wordt. Met zijn onderkoelde humor en gezonde dosis zelfspot brengt hij lucht in een verhaal dat adembenemend is. Hij doet ons beseffen, dat wat het leven ons ook brengt, wij uiteindelijk zelf de keuze maken of we opstaan of blijven liggen. Hij liet ons achter in een staat van hernieuwde moed en levenslust. Jurgen dorreboom Docent psychologie en ethiek/student-vertrouwenspersoon inHolland.
Docent psychologie en ethiek/student-vertrouwenspersoon inHolland.

Sprekers Out of the Box

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Persoonlijke effectiviteit Medewerkers/Out of the Box

Wil jij leren hoe je out of the box kunt denken? Vaak lukt dat niet alleen, omdat je binnen je eigen kaders blijft. Vraag hulp en maak kennis met onze sprekers. Zij inspireren je graag en geven de juiste tools om out of the box te leren denken.

14 Sprekers gevonden

Afbeelding Arjen Banach Bekijken
Bewaar als favoriet
Rico Bakker Bekijken
Bewaar als favoriet
Vrije denkers Bekijken
Bewaar als favoriet
Foto Kevin Weijers Bekijken
Bewaar als favoriet
De Organisatiefilosoof Bekijken
Bewaar als favoriet
Jan Reinder Bekijken
Bewaar als favoriet
Dadara Daniel Rozenberg Bekijken
Bewaar als favoriet
Guido Thys Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over out of the box

Zie jij bij mensen om je heen de beste ideeën voorbij komen? Dat kun jij ook! Out of the box denken klinkt zo makkelijk, maar in de praktijk is het best lastig. Gelukkig kun je het leren, samen met je team. Gun jezelf een lezing of een training om anders te leren denken. Aan de hand van voorbeelden, zullen jullie spiegel voor krijgen. Maar natuurlijk ook handvatten om zelf aan de slag te kunnen.