Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Rob Schalker
Bewaar als favoriet

Rob Schalker

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schalker is genomineerd voor meest inspirerende ondernemer van Nederland. Zijn ondernemerschap draait om het stimuleren van plezier, creatief denken en samenwerking. Door fun en humor in een concept te integreren neemt de druk op omzet afneemt en de flow van een gezonde onderneming toe.

Maurits Teunissen

"Rob is one of the most inspiring and creative entrepreneurs I've ever met. Rob's vision when it comes to working with customers, suppliers, partners and all is unparalleled. He understands what loyalty truly means. Moreover he always has a listening ear available to work something out that benefits all. A true partner in the broadest sense and a pleasure to work with. Here at @StyleShoots we're excited to partner with Rob and his amazing brand 'A Fish Named Fred'."

Rob Schalker

Eigenzinnig, een tikkie eigengereid en bovenal kleurrijk, zo kun je Rob Schalker en zijn kledingmerk A Fish Named Fred noemen. Wanneer de massa naar links gaat, kiest deze ondernemer met zijn creatieve team juist voor rechts. Samen met zijn compagnon Mart van den Nouwland onderneemt hij sinds 2011 op volle snelheid. Met een lifestylemerk voor mannen – én de mooie verhalen die er bij horen – slaagt hij erin de wereld vrolijker en kleurrijker te maken. ,,Het leven is veel te kort om saai te zijn’’.

In de wereld van A fish named Fred worden conventionele denkwijzen uitgedaagd en innovatieve ideeën gevierd. Rob Schalker’s verhaal moedigt individuen en ondernemers aan om de kunst van buiten de gebaande paden denken te omarmen, risico’s te nemen en onbekend terrein te verkennen. Hierdoor ontdekken ze onverwachte mogelijkheden en vinden ze nieuwe kansen die hun bedrijf onderscheiden van de concurrentie.

Onderwerpen waar Rob Schalker over spreekt

  • Het unieke verhaal van A fish named Fred
  • Omdenken en creatief denken
  • Teamwork
  • Het belang van plezier en humor in de werkomgeving
  • Risico’s nemen en uit je comfortzone stappen
  • De kracht van storytelling
  • Het creëren van een positieve bedrijfscultuur
  • Succes met plezier

Over de lezingen van Rob Schalker

Rob Schalker’s unieke narratief prikkelt luisteraars om na te denken over originele manieren van omdenken en samenwerken. Met A fish named Fred laat Rob zien dat het recept voor een succesvol bedrijf niet alleen draait om de cijfers, maar ook om het plezier en de passie die voortkomen uit het doen van wat je graag doet. Door los te breken van traditionele benaderingen en het onconventionele te omarmen, kunnen individuen en bedrijven koers zetten naar oprechte voldoening en een bloeiende reis.

Interesse in een lezing van Rob Schalker?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Leontine Wagenaar - Senior Fashion Strategist

"Rob is one of the most ambitious and enthusiastic brand developers and marketeers I know. Very much straight forward what comes with a great sense of humor as well, which is all reflecting in his brand 'A Fish Named Fred'. "

Beschikbaarheid en informatie

Rob Schalker

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid