Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Frits ervaren als een inspirerende spreker die met humor een interessante verbinding legt tussen de lessen uit het verleden en de dilemma's in het heden. Yvonne van de Panne Voorzitter Vereniging Integraal Therapeuten
Vereniging van Integraal Therapeuten

Sprekers Startup

HomeSprekers/Ondernemerschap/Startup

Altijd al geïnteresseerd geweest in de wereld van start-ups, scale-ups en crowdfunding? Zelf een start-up oprichten of als gevestigde organisatie leren denken en innoveren als een start-up? Een spreker of workshopleider biedt inspiratie!

18 Sprekers gevonden

Henny van Egmond Bekijken
Bewaar als favoriet
Michiel Muller Bekijken
Bewaar als favoriet
bernd mintjes Bekijken
Bewaar als favoriet
Ward van Gasteren Bekijken
Bewaar als favoriet
Demian Sepp Bekijken
Bewaar als favoriet
Henk Zeegers Bekijken
Bewaar als favoriet
Lotte Leufkens Bekijken
Bewaar als favoriet
Ben van der Burg Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Startup

Wat is het geheim van een succesvolle startup? Hoe kun je als gevestigde organisatie denken en innoveren als een start-up? Geen spreker die dit beter kan uitleggen dan een spreker die zelf verschillende succesvolle startups opgezet heeft. DeSpreker.nl biedt diverse sprekers die expert zijn op het gebied van startups, accelerators en incubators. Die bekend zijn in de wereld van crowdfunding, disruptieve technologieën, communities en coworking. Er bestaat niet echt een harde definitie van een startup. Wel zijn de meeste deskundigen het erover eens dat een startup meerdere van de volgende kenmerken heeft. Een jong, ambitieus, vernieuwend en snelgroeiend bedrijf met een schaalbaar en herhaalbaar businessmodel. Wendbaar, technology-driven en vaak ook disruptief innoverend. Sommige start-ups ontwikkelen zich tot scale-ups en maken binnen korte tijd een forse groei door. Onze deskundige en ervaren sprekers geven je een kijkje in de wereld van startups, scale-ups en crowdfunding. Zij kennen de kracht en de geheimen van de startup-mindset en werkwijze. Neem dus nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.