Nr.1 online sprekersbureau
Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur
Aangepaste (corona) annuleringsvoorwaarden
8,9 op basis van +620 reviews
Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

"Coen was voor mij een positieve verassing! Zijn optreden bracht humor en lichtheid in deze pittige dag en wist een zeer zinnige inhoud rondom veranderen van personen en organisaties te combineren met amusement. Na afloop kreeg ik vele positieve reacties van aanwezigen".
Inspectie Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Sprekers Startup

HomeSpreker/Ondernemerschap/Startup

Altijd al geïnteresseerd geweest in de wereld van start-ups, scale-ups en crowdfunding? Zelf een start-up oprichten of als gevestigde organisatie leren denken en innoveren als een start-up? Een spreker of workshopleider biedt inspiratie!

14 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over Startup

Wat is het geheim van een succesvolle startup? Hoe kun je als gevestigde organisatie denken en innoveren als een start-up? Geen spreker die dit beter kan uitleggen dan een spreker die zelf verschillende succesvolle startups opgezet heeft. DeSpreker.nl biedt diverse sprekers die expert zijn op het gebied van startups, accelerators en incubators. Die bekend zijn in de wereld van crowdfunding, disruptieve technologieën, communities en coworking. Er bestaat niet echt een harde definitie van een startup. Wel zijn de meeste deskundigen het erover eens dat een startup meerdere van de volgende kenmerken heeft. Een jong, ambitieus, vernieuwend en snelgroeiend bedrijf met een schaalbaar en herhaalbaar businessmodel. Wendbaar, technology-driven en vaak ook disruptief innoverend. Sommige start-ups ontwikkelen zich tot scale-ups en maken binnen korte tijd een forse groei door. Onze deskundige en ervaren sprekers geven je een kijkje in de wereld van startups, scale-ups en crowdfunding. Zij kennen de kracht en de geheimen van de startup-mindset en werkwijze. Neem dus nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.