Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Bedankt Ruud voor de bijzonder inspirerende, uitdagende en humorrijke presentatie over de toekomst van het onderwijs, die mijn collega’s en ik vanochtend hebben gevolgd bij het BVE-congres in Amersfoort. Inhoudelijk bijzonder herkenbaar in allerlei opzichten. Geheugensteun welzijn: zou altijd de drijfveer moeten/hebben moeten zijn in dit leven waarbij je op oudere leeftijd jong dood gaat. Graag ontvang ik de presentatie. Zeer bedankt! Annelies Jassies AOC Oost
AOC Oost

Sprekers Millennials

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Generaties/Millennials

Hoe bind je millennials aan jouw organisatie, hoe blijf je ze boeien en hoe werk je het beste met ze samen? Onze deskundige sprekers kennen de kenmerken van Generatie Y, geven je tips en helpen je millenniumproof te worden of te blijven.

12 Sprekers gevonden

Kim Jansen Bekijken
Bewaar als favoriet
Aart Bontekoning en generatietheater Bekijken
Bewaar als favoriet
Thijs Launspach Bekijken
Bewaar als favoriet
Jasper Scholten Bekijken
Bewaar als favoriet
Karin Manuel Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim Hofman Bekijken
Bewaar als favoriet
An Nguyen Bekijken
Bewaar als favoriet
Thomas Verhiel Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Millennials

Millennials, of Generatie Y, is een generatie die tussen 1980 en 2000 geboren is. Het zijn de kinderen van de rijke, gezonde en actieve babyboomgeneratie van de jaren 60. Het is tot nu toe de grootste generatie ooit, wat de enorme interesse in deze doelgroep verklaart. Generatie Y is geboren in een digitale wereld: ze zijn de eerste ‘digital natives’. Bovendien staat Generatie Y bekend als een sociale generatie. Dit blijkt ook uit het uitbundige gebruik van Social Media. Hiermee zijn Millennials ook een echte mediageneratie. Na Generatie Y komt Generatie Z, geboren tussen 2000 en 2015. Omdat ze nog jong zijn, is het te vroeg om de generatie echt te duiden. Boek nu een spreker voor een presentatie, workshop, masterclass of training rondom het thema Generaties en Millennials. Laat je verrassen door de kenmerken en mindset van millennials, dertigersdilemma’s, quarterlifecrisis en generatieverschillen op de arbeidsmarkt. Leer hoe diverse generaties het beste samenwerken op de werkvloer en maak jouw organisatie door generatiemanagement toekomstbestendig! Neem hiervoor contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.