Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Als je op zoek bent naar een empathische dagvoorzitter die ingewikkelde presentaties snel analyseert en slim samenvat in verbindende interactie met het publiek, dan moet je bij Jörgen Raymann zijn. Ik heb met stijgende bewondering gekeken en geluisterd naar zijn performance op het congres Happy People, Better Business op 23-03-2016. Het lijkt zo gemakkelijk, zoals hij op het podium staat en grappige dingen zegt, maar het is onwijs hard werken: feeling houden met de zaal en op het juiste moment voor lucht en licht zorgen, doorhebben dat een spreker iets niet helemaal duidelijk uitlegt en dan even verheldering brengen door een linkje te leggen met de dingen van alledag en vooral warmte en blijdschap uitstralen, zodat het congres ook echt een congres van Happiness werd. Chapeau!
Francine ten Hoedt

Sprekers Onderzoekend leren

HomeSprekers/Onderwijs/Onderzoekend leren

In het onderwijs zijn er verschillende vormen van leren. Wil je meer te weten komen over apps of onderzoekend leren? Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over onderzoekend leren.

7 Sprekers gevonden

Jef Staes Bekijken
Bewaar als favoriet
Jacqueline van Ewijk Bekijken
Bewaar als favoriet
Sjef Drummen Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim Schouten Bekijken
Bewaar als favoriet
Emma Stoks Bekijken
Bewaar als favoriet
Jason Fredrick van Eunen Bekijken
Bewaar als favoriet
Machiel Karels Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over onderzoekend leren

Onderzoekend leren is erg actueel. Bij deze manier van leren nemen kinderen zelf het voortouw. Aan de hand van opdrachten komen ze stapsgewijs verder. Deze speelse en creatieve manier van leren komt veel voor. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over onderzoekend leren op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.