Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Indrukwekkend wat je ons allemaal vertelt, Ruud, over de toekomst van het onderwijs en de noodzakelijke revolutie. Vandaag op het BVE Congres 2013: Focus op vakmanschap. De toekomst lijkt zo ver af te staan van de dagelijkse praktijk. Zoals je zegt: zijn we op de goede weg? Maar gelukkig is het mogelijk om in je eigen omgeving kleine experimenten te doen. Dit is in elk geval een goede les in ons leven. Dat een transformatie nodig en onvermijdelijk is, heb je duidelijk gemaakt. Henk Bakker Innovator bij DUO
DUO / Min. van OC&W

Sprekers Onderzoekend leren

HomeSprekers/Onderwijs/Onderzoekend leren

In het onderwijs zijn er verschillende vormen van leren. Wil je meer te weten komen over apps of onderzoekend leren? Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over onderzoekend leren.

6 Sprekers gevonden

Jef Staes Bekijken
Bewaar als favoriet
Jacqueline van Ewijk Bekijken
Bewaar als favoriet
Sjef Drummen Bekijken
Bewaar als favoriet
Jason Fredrick van Eunen Bekijken
Bewaar als favoriet
Emma Stoks Bekijken
Bewaar als favoriet
Machiel Karels Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over onderzoekend leren

Onderzoekend leren is erg actueel. Bij deze manier van leren nemen kinderen zelf het voortouw. Aan de hand van opdrachten komen ze stapsgewijs verder. Deze speelse en creatieve manier van leren komt veel voor. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over onderzoekend leren op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.