Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Kitty heeft een zeer professionele en enthousiaste aanpak, zowel in de voorbereiding als tijdens de workshop. De deelnemers en wijzelf hebben daarom het maximale uit de middag kunnen halen!
DHL

Sprekers Assertiever worden

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Assertiever worden

Assertief communiceren helpt je om efficiënter te werken. Het geeft inzicht in je werkzaamheden en de grenzen die je kunt stellen. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over assertiever worden.

9 Sprekers gevonden

Isabelle Feteris profielfoto spreker lezing Bekijken
Bewaar als favoriet
Inge Nuijten Bekijken
Bewaar als favoriet
Chantal Heutink Bekijken
Bewaar als favoriet
Boukje Keijzer Bekijken
Bewaar als favoriet
Antoinette van Alphen Bekijken
Bewaar als favoriet
Let's connect online Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim Hofman Bekijken
Bewaar als favoriet
Eva Brouwer Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over assertiever worden

Ben je opzoek naar een assertiviteitstraining, -lezing of -workshop? Dan ben je op de juiste plek. Krijg meer inzicht in de betekenis van assertiviteit en hoe je het toepast. Oftewel, hoe je assertiever wordt. Assertiviteit gaat over balans tussen wat wel en niet kan. Duidelijkheid creëren voor jezelf en voor de ander. Op een vriendelijke manier je grenzen aangeven en uiteindelijk productiever werken. Aan de hand van voorbeelden en interactie nemen onze sprekers je graag mee in hun verhaal. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over assertiever worden op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.