Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wat een geweldige ochtend heb ik gehad met mijn collega’s. De combinatie muziek en inzicht krijgen is voor mij uniek geweest. Een onvergetelijke ervaring die ogen heeft geopend. Nogmaals dank.
HVC

Sprekers Innovatie in de zorg

HomeSprekers/Gezondheid en Zorg/Innovatie in de zorg

Soms zijn we zo bezig in het moment, dat we de toekomstplannen laten liggen. Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over innovatie in de zorg. Het is ontzettend belangrijk om op de hoogte te blijven van de innovaties in de zorg.

13 Sprekers gevonden

Jeff Gaspersz Bekijken
Bewaar als favoriet
Christian Kromme Bekijken
Bewaar als favoriet
Tommie Niessen Bekijken
Bewaar als favoriet
Cathy van Beek Bekijken
Bewaar als favoriet
Susanne Baars Bekijken
Bewaar als favoriet
Bernard Leenstra Bekijken
Bewaar als favoriet
Egge van der Poel Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter Joosten Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Innovatie in de zorg

De zorg staat zeker niet stil. Er wordt veel geïnnoveerd. Onze sprekers vertellen jullie graag meer over de toekomst trends. Of dat nu voor de ouderenzorg of jeugdzorg is, onze sprekers hebben allen een specialiteit. Aan de hand van voorbeelden nemen ze je graag mee. Onze sprekers maken hun lezing over innovatie in de zorg op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.