Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Van begin tot eind geboeid door zijn bijzondere verhaal! Joey neemt je écht mee in zijn bijzondere levensverhaal. Wat een doorzettingsvermogen heeft deze man. Hij weet je van begin tot eind te boeien en te motiveren. Door middel van een heldere presentatie, een eerlijk en open verhaal met de nodige emotie, zet hij je flink aan het denken. Een motivational speaker is hij zeker!
Be IT

Sprekers Innovatie in de zorg

HomeSprekers/Gezondheid en Zorg/Innovatie in de zorg

Soms zijn we zo bezig in het moment, dat we de toekomstplannen laten liggen. Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over innovatie in de zorg. Het is ontzettend belangrijk om op de hoogte te blijven van de innovaties in de zorg.

20 Sprekers gevonden

Susanne Baars Bekijken
Bewaar als favoriet
Hendrik Verschuur Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter Joosten Bekijken
Bewaar als favoriet
Paul Wormer Bekijken
Bewaar als favoriet
Krijn Schuurman Bekijken
Bewaar als favoriet
Koen Kas Bekijken
Bewaar als favoriet
Charles Groenhuijsen Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard Lamb Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Innovatie in de zorg

De zorg staat zeker niet stil. Er wordt veel geïnnoveerd. Onze sprekers vertellen jullie graag meer over de toekomst trends. Of dat nu voor de ouderenzorg of jeugdzorg is, onze sprekers hebben allen een specialiteit. Aan de hand van voorbeelden nemen ze je graag mee. Onze sprekers maken hun lezing over innovatie in de zorg op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.