Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Als coördinator van Businessclub De Loopplank in Alblasserdam ben ik voortdurend op zoek naar goede onderwerpen én sprekers om leden en geïnteresseerde bezoekers te inspireren. Een avond organiseren over storytelling is dan een heel boeiende en spreekt veel ondernemers, leerkrachten en vrijwilligers aan. En als dan ook nog eens een verhalenverteller als Erik Mathlener komt, tja... Super natuurlijk. En ja, Erik Mathlener is op 1 april 2015 bij onze club geweest. Wij nuchtere Nederlanders zijn over het algemeen niet zo scheutig met superlatieven en prijzende woorden. Maar over deze avond kan ik - maar ook de deelnemers - niets anders zeggen. Het was fantastisch. Inspirerend. Vernieuwend en toch herkenbaar. Boeiend van de eerste tot de laatste minuut. En je kunt er ook echt gelijk iets mee. Erik vertelde dat 'verhalen vertellen' besmettelijk is. Ik geloof hem! Ik ben nu ook besmet. En fan.
Businessclub De Loopplank, Alblasserdam

Sprekers Innovatie in de zorg

HomeSprekers/Gezondheid en Zorg/Innovatie in de zorg

Soms zijn we zo bezig in het moment, dat we de toekomstplannen laten liggen. Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over innovatie in de zorg. Het is ontzettend belangrijk om op de hoogte te blijven van de innovaties in de zorg.

14 Sprekers gevonden

Roshan Nejal Bekijken
Bewaar als favoriet
Charles Groenhuijsen Bekijken
Bewaar als favoriet
Jeff Gaspersz Bekijken
Bewaar als favoriet
Christian Kromme Bekijken
Bewaar als favoriet
Tommie Niessen Bekijken
Bewaar als favoriet
Susanne Baars Bekijken
Bewaar als favoriet
Bernard Leenstra Bekijken
Bewaar als favoriet
Egge van der Poel Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Innovatie in de zorg

De zorg staat zeker niet stil. Er wordt veel geïnnoveerd. Onze sprekers vertellen jullie graag meer over de toekomst trends. Of dat nu voor de ouderenzorg of jeugdzorg is, onze sprekers hebben allen een specialiteit. Aan de hand van voorbeelden nemen ze je graag mee. Onze sprekers maken hun lezing over innovatie in de zorg op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.