Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

“Hans heeft ons erg goed geholpen in ons proces van strategievorming. Als geen ander is hij in staat om de complexiteit van de snelle ontwikkelingen in ons automotive landschap terug te brengen naar de essentie. Op een prettige, verfrissende, maar heldere manier houdt hij ons daarbij voor op welke manier we vandaag al inhoud kunnen geven aan ons veranderingsproces. Een inspiratie voor ons team”. Jon Kuiper, CEO
Koopman Logistics Group

Sprekers Innovatie in de zorg

HomeSprekers/Gezondheid en Zorg/Innovatie in de zorg

Soms zijn we zo bezig in het moment, dat we de toekomstplannen laten liggen. Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over innovatie in de zorg. Het is ontzettend belangrijk om op de hoogte te blijven van de innovaties in de zorg.

20 Sprekers gevonden

Susanne Baars Bekijken
Bewaar als favoriet
Hendrik Verschuur Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter Joosten Bekijken
Bewaar als favoriet
Paul Wormer Bekijken
Bewaar als favoriet
Krijn Schuurman Bekijken
Bewaar als favoriet
Koen Kas Bekijken
Bewaar als favoriet
Charles Groenhuijsen Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard Lamb Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Innovatie in de zorg

De zorg staat zeker niet stil. Er wordt veel geïnnoveerd. Onze sprekers vertellen jullie graag meer over de toekomst trends. Of dat nu voor de ouderenzorg of jeugdzorg is, onze sprekers hebben allen een specialiteit. Aan de hand van voorbeelden nemen ze je graag mee. Onze sprekers maken hun lezing over innovatie in de zorg op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.