Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Hendrik Verschuur
Bewaar als favoriet

Hendrik Verschuur

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Hendrik heeft ruime ervaring in de zorg als dokter, opleider, docent, bestuurder, toezichthouder en innovatie aanjager. Hij is te boeken als zowel dagvoorzitter als spreker. Hij is een enthousiaste, scherpe gespreksleider die goed kan samenvatten door te vragen.

The Decision Group

"Via deSpreker.nl hebben wij onze dagvoorzitter voor het VBHC Prize Event gevonden. Hendrik Verschuur heeft tijdens het event laten zien veel ervaring te hebben niet alleen in de zorg maar ook in het verzorgen van een professioneel dagvoorzitterschap. Tijdens deze turbulente Covid-19 tijden veranderen er zaken bijna met de minuut en meneer Verschuur heeft aangetoond hier uitstekend en flexibel mee om te kunnen gaan. Kortom, wij zijn erg te spreken over de samenwerking!"

Hendrik Verschuur

Hendrik Verschuur heeft door werkervaring in Nederland, Frankrijk, Canada en Curaçao geleerd dat oplossingen uit onverwachte hoek kunnen komen. Voor een gespreksleider in zorg- en innovatiezaken die graag voorbij grenzen denkt, is dat best handig.

Hendrik Verschuur als dagvoorzitter

Als dagvoorzitter zorgt Hendrik dat je dag goed loopt: hij bewaakt de tijd zonder dat het opvalt – iedereen krijgt de ruimte. Hij betrekt álle deelnemers en weet een prima sfeer te creëren. Hendrik durft door te vragen, en als discussies zwaar dreigen te worden – wat in de zorg wel eens voorkomt – weet hij gesprekken in goede banen te leiden. Daarnaast is zijn voorbereiding altijd gedegen.

Hendrik heeft ruime ervaring in de zorg: als dokter, opleider, docent, bestuurder, toezichthouder en innovatie aanjager. Hij is een enthousiaste, scherpe gespreksleider, die goed kan samenvatten door te vragen. Hij kan, zonder dat het onveilig voelt, kritisch zijn en gesprekken sturen. Zijn aanpak levert levendige discussie op, en altijd resultaat.

Lezingen Hendrik Verschuur

Hendrik is tevens in te huren als spreker. Zijn specialiteiten:

  • Curatieve zorg
  • Samenwerking en fusies van zorgorganisaties
  • Innovatie in de zorg

Achtergrond

Hendrik Verschuur is keel-neus-oor-arts en hoofd-hals oncoloog, sinds 1996 werkzaam in het Haaglanden MC. Een ziekenhuis waarin hij de hele wereld tegen komt: arm en rijk, expat en allochtoon, welbespraakt en wilsonbekwaam. Als arts wilt hij zijn patiënten beter maken. Hetzelfde geldt voor de zorg als geheel; buiten de spreek- en operatiekamer is hij ook actief. In zijn ziekenhuis heeft hij intussen twee fusies meegemaakt, een mislukte coöperatie en een ontluikende samenwerking tussen academie en periferie.

Verschuur heeft workshops en cursussen opgezet, en leidt jonge artsen op tot (kno-)arts. Hij heeft een gevarieerde bestuurlijke ervaring, onder meer als divisiemanager en stafvoorzitter en als toezichthouder in de VVT-zorg. Als innovator heeft hij een start-up en het HMC-innovatieplatform opgericht. Hij krijg energie van problemen waarvoor hij zoveel mogelijk oplossingen mag bedenken en uitwerken. Dat doe hij zowel praktisch (alleen maar praten leidt nergens toe) als strategisch (zonder einddoel geen richting).

Met werkervaring in Frankrijk, Canada en Curaçao heeft hij geleerd dat oplossingen uit onverwachte hoek kunnen komen. Voor een gespreksleider in zorg- en innovatiezaken die graag voorbij grenzen denkt, is dat best handig.

Interesse in Hendrik Verschuur als dagvoorzitter of voor een lezing?

Hendrik weet te binden, te boeien en te prikkelen en doet dat met kennis, kunde én gevoel voor humor. Hij houdt structuur en inhoud nauw in de gaten zonder het resultaat te hinderen

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Hendrik Verschuur

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid