Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Sofie Fransen
Bewaar als favoriet

Sofie Fransen

Als chirurg en bestuurder laat Sofie Fransen je zien hoe chirurgische precisie naar zakelijk succes leidt. Ze varieert regelmatig haar perspectief, soms kijkend door de chirurgenbril dan weer door bestuurlijke lenzen of vanuit het oogpunt van de patiënt. Deze inzichten deelt ze graag; het liefst met een vleugje humor, een gezonde dosis enthousiasme en een redelijke portie nuchterheid (voor een Belg dan).

R. Rottier

"Sofie weet op een originele, scherpe en inspirerende manier haar publiek mee te nemen in de wereld van chirurgie en (in)effectiviteit van vergaderen. Met Sofie haal je naast een vakvrouw ook een spreker in huis die de kracht van humor verstaat. Met veel plezier heb ik haar talk mogen bijwonen. Aanrader!"

Sofie Fransen

Sofie Fransen is chirurgie en bestuurder. Zij combineert in haar lezingen het beste van deze twee werelden: chirurgische precisie maakt zakelijk succes. Deze ideale mix is haar Unique Selling Point en maakt bedrijven topfit. Met een Vlaamse tongval neemt ze jouw publiek mee achter de gesloten deuren van de OK en maakt zo de vertaalslag naar het bedrijfsleven. De combinatie van haar expertise met grappige anekdotes en ervaringen vanuit de werkvloer maken haar keynotes authentiek en uniek.

Over de lezingen van Sofie Fransen

Bedrijven kunnen kampen met ‘gezondheids’-problemen op financieel, werknemers of operationeel niveau. Door mee te kijken achter de gesloten deuren van de operatiekamer worden belangrijke elementen van bedrijfsvoering zoals timing, focus, versterken van besluitvaardigheid, operationele efficiency en high performance teamwork inzichtelijk gemaakt. Door met een onderzoekend chirurgisch oog naar het bedrijf te kijken, levert dit praktische handvaten op die leiden tot verbetering van de bedrijfsgezondheid. Na de keynote is chirurgisch precies werken de nieuwe norm.

Mogelijke thema’s:

  • Operatie geslaagd: Operational Excellence vanuit chirurgisch oogpunt (bedrijfsleven, boardroom, zorgprofessionals)
  • Operatie Zorg: OMzorgen: zorgverleners leiden in plaats van laten lijden (zorgprofessionals)
  • Het operatieteam als high performance team, dit zijn de pijlers (iedereen die werkt in en met teams)

Sofie is ook te boeken als dagvoorzitter.

Achtergrond Sofie Fransen

Sofie Fransen is een duizendpoot op gebied van gezondheidszorg. Ze heeft gewerkt als huisarts in binnen- en buitenland en als medisch adviseur in de farmaceutische industrie. Op dit moment is ze een chirurg die zich richt op buikchirurgie. Omdat ze voor alles chirurgisch precies te werk gaat, heeft ze ook haar sprekers- skills op die manier geprofessionaliseerd. Ze is Professional Certified Speaker bij de Speakers Club.

Door haar ervaringen als bestuurder, medisch manager, coach voor zorgprofessionals en docent bij de Universiteit van Maastricht heeft ze haar competenties op gebied van communicatie, sociale vaardigheden en leiderschap kunnen optimaliseren. Een studie bedrijfskunde in de zorg en een certificaat bij Harvard Business School vormen de theoretische bagage die ze in praktijk kan toepassen. Ze schrijft 2-wekelijks blogs in het tijdschrift Arts & Auto, omdat ze als happy-doctor-activist graag wil bijdrage aan het creëren van een positieve spiraal in de gezondheidszorg.

Interesse in Sofie Fransen als spreker voor jouw event?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422, wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

R. de Hoop

"De onderwerpen die Sofie aansnijdt dienen op tafel te komen. Ze helpen ons om uit onze verdoofde staat van alledag te komen. Het houdt ons in de tang. Maar het litteken dat wellicht ontstaat na haar ingreep kan alleen maar leiden tot trots, fierheid én efficiëntie! Hoe dan ook, Sofie maakt ons beter."

Beschikbaarheid en informatie

Sofie Fransen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid