Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bo Wullings
Bewaar als favoriet

Bo Wullings

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Bo Wullings, voormalig toproeier bij het Nederlands team, spreekt over zijn reis als atleet en helpt daarmee anderen hun prestaties te verbeteren. Met zijn achtergrond in HR, sportpsychologie en bedrijfskunde motiveert hij jouw publiek om ook hun doelen te bereiken en tegelijkertijd stimuleert hij taboes te doorbreken rondom kwetsbaarheid en mentaal welzijn.

Bo Wullings

Als je als bedrijf wil blijven groeien, is het belangrijk om te investeren in het ontwikkelen van een cultuur die past, en leiderschap dat inspirerend en motiverend is voor de medewerkers. Bo Wullings is voormalig toproeier bij het Nederlands team en expert op het gebied van sportpsychologie, bedrijfskunde en HR. Met zijn unieke verhaal, achtergrond en ervaringen kan Bo je helpen bij het ontwikkelen van deze passende cultuur bij de gestelde doelen, het verbeteren van teamdynamiek, persoonlijk leiderschap en het ontwikkelen van mentale veerkracht.

Bo inspireert om uit te blinken in jullie vakgebied en persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Daarnaast kan Bo de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van prestatieverbetering en leiderschap delen met jouw publiek.

Mogelijke thema’s waar Bo over spreekt

  • Motivatie
  • Persoonlijk Leiderschap
  • Omgaan met tegenslag, mentale veerkracht
  • Kracht van kwetsbaarheid
  • Samenwerken
  • Presteren op hoog niveau
  • (Sport & prestatie) psychologie

Achtergrond Bo

Bo Wullings is op zijn twaalfde begonnen met fanatiek zwemmen, met als sportief hoogtepunt. Vier jaar psychologie studeren en zwemmen op het allerhoogste college niveau in Amerika. Ondanks het vele trainen haalde hij het olympische niveau in het zwemmen niet en besloot hij bij terugkomst in Nederland het over een andere boeg te gooien en te gaan roeien. Met zijn fysieke talenten & ervaringen als zwemmer behaalde hij uiteindelijk het EK, WK en verschillende wereldbekers als roeier voor TeamNL.

Interesse in een lezing van Bo Wullings?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Bo Wullings

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid