Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Inge Nuijten
Bewaar als favoriet

Inge Nuijten

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

In Nederland is Inge Nuijten de nummer 1 spreker op het gebied van dienend-leiderschap. Het is haar missie mensen bewust te maken van hoe ze hun eigen leven én anderen (kunnen) (bege)leiden en hoe je dat met meer plezier, gemak en resultaat kunt doen.

Ten Holter Noordam advocaten

"Met een groep van 15 partners hebben wij met Inge van Nuijten gesproken over en gewerkt aan de ontwikkeling van eenieders persoonlijk, dienend leiderschap. Zonder powerplay en met veel professionaliteit, kennis en voorbeelden en vooral handvatten nam Inge ons mee in de te zetten stappen om te komen tot een eigen stijl van leiderschap. De organisatie door en de follow up door deSpreker.nl en vervolgens door Inge van Nuijten zelf was uitstekend."

Inge Nuijten

In Nederland is Inge Nuijten de nummer 1 spreker op het gebied van dienend-leiderschap en bestsellerauteur van het boek Echte leiders dienen. Het is haar missie mensen bewust te maken hoe ze met meer plezier, gemak en resultaat kunnen leiden. Haar werk is stevig gefundeerd in wetenschappelijk onderzoek, maar altijd super praktisch gebracht. De aanpak van Inge kenmerkt zich dan ook door ‘energie – eenvoud – impact’. Haar credo is ‘rijkdom is het verrijken van anderen’.

Inge inspireert mensen gezonder te leiden, met respect voor zichzelf en anderen. Dat doet zij in lijn met dienend-leiderschap en op basis van de meest recente en waardevolle inzichten uit zeer diverse disciplines, zoals de psychologie, fysiologie en kwantumfysica.

Onderwerpen

  • Dienend-leiderschap
  • Persoonlijk Leiderschap
  • Zelfvertrouwen
  • Vertrouwen & Verbinding
  • Eigenaarschap & Engagement
  • Vitaliteit/Energie/Gezondheid
  • Stress
  • Sportpsychologie (voor leiders)
  • Presteren onder druk (in crisis)

Over Inge Nuijten

Na drie cum laude mastertitels (ze studeerde psychologie en bewegingswetenschappen) en diverse praktische opleidingen, zoals fitness- & personal trainer, heartmath en mindfulness, behaalde Inge Nuijten in 2009 haar PhD aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit op het onderwerp dienend-leiderschap. Daarnaast begeleidde ze een aantal golfteams naar landskampioenschappen.

De wereld lag aan haar voeten, althans zo leek het. In 2010 werd ze echter flink ziek. Ze was al tijden aan het lijden in plaats van leiden. Ze besefte dat al haar kennis op het vlak van gezondheid en leiderschap zinloos was als ze die niet voortleefde. Inge ging aan de slag met haar kennis, volgde nog diverse praktische (coach)opleidingen en transformeerde haar leven. Nu inspireert ze mensen met gemak op gezonde wijze hun leven én anderen te leiden.

Interesse in een lezing van Inge Nuijten?

Heb je interesse om Inge te boeken of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Ten Holter Noordam advocaten

"Confronterend, stimulerend en inspirerend. Met een groep van 15 partners hebben wij met Inge van Nuijten gesproken over en gewerkt aan de ontwikkeling van eenieders persoonlijk, dienend leiderschap. Zonder powerplay en met veel professionaliteit, kennis en voorbeelden en vooral handvatten nam Inge ons mee in de te zetten stappen om te komen tot een eigen stijl van leiderschap. De organisatie door en de follow up door deSpreker.nl en vervolgens door Inge van Nuijten zelf was uitstekend. "

Gemeentesecretaris, Gemeente Emmen

"De sessie heeft los gemaakt wat nodig was. Dank voor je inspirerende verhaal en de manier waarop (krachtig en bescheiden tegelijk). Helder is dat aandacht en voorbeeldgedrag belangrijk zijn, en dat het een kunst is om steeds te beginnen vanuit ‘hoe kan ik’. Goede inzichten voor iedereen, ook voor medewerkers."

Teammanager Bedrijfsvoering, Gemeente Dronten

"Energieke dag … Leuke oefeningen en veel inzichten op bewustwordingsniveau … Ga het vooral doen … Het is een hele gave vorm van leiderschap … als je gelooft dat talent en kracht in iedereen zit … Inspirerend en gaaf om met deze groep mensen te doen."

Algemeen directeur CPM Nederland

"Inge koppelt theoretische diepgang aan herkenbare, praktische realiteit. Dat doet ze op onnavolgbare wijze: authentiek, energie gevend en met respect voor de deelnemers. Moeilijke materie brengt zij op een toegankelijke manier over, waardoor zij iedereen mee neemt in haar denkbeelden. Altijd interactief, concreet, open en eerlijk en nooit zweverig."

Programme development director

"In the crowded field of leadership experts only a few stand out. Inge is amongst them. She is a brilliant leadership expert. With a strong focus on servant leadership her views are enriched with scientific leadership findings from transdisciplinary fields."

Beschikbaarheid en informatie

Inge Nuijten

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid