Henk Jan Kamsteeg

“Het is mijn missie om een positieve impact te hebben op de levens van anderen. Hierin geloof ik in de kracht van dienend leiderschap en storytelling.” – Henk Jan Kamsteeg

Henk Jan spreekt exclusief over dé thema’s die zijn diepste passie toebehoren. Door zijn praktische kennis en enthousiasme weet hij zijn toehoorders van begin tot eind te boeien. Henk Jan belooft de volgende uitkomst van zijn lezingen: “Vandaag leren, morgen mee aan de slag!”

Hoe kan ik naast al mijn andere activiteiten, een effectief leider zijn? Een leider die ik zelf ook graag had gewild? Henk Jan legt uit hoe dienend leiderschap handen en voeten te geven in de dagelijkse praktijk en hoe hiermee de bedrijfsdoelstellingen te behalen. En nog tijd over te houden ook!

Onderwerpen

  • Dienend Leiderschap
  • Storytelling
  • Pure Winst: hoe verschil te maken in de samenleving, waarbij iedereen wint (medewerkers, bedrijven en de samenleving)
  • De kracht van het compliment
  • Persoonlijk leiderschap

Achtergrond

Henk Jan Kamsteeg heeft een journalistieke achtergrond, schreef voor het blad Leadership, interviewde goeroes als Stephen Covey, Ken Blanchard en Ben Tiggelaar. Hij schreef diverse boeken, zoals ‘Dienend Leiderschap’, ‘De kracht van het compliment’ en ‘Spreken met Passie; de kracht van storytelling. Naast trainer en spreker werkt hij parttime als Company coach. Daarnaast is hij vrijwilliger bij International Justice Mission (IJM), werelds grootste organisatie in de strijd tegen slavernij. Henk Jan werkte meer dan zeven jaar bij deze organisatie als manager Storytelling.

Interesse in een lezing van Henk Jan Kamsteeg?

Neem vrijblijvend contsct op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers