Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Henk Jan Kamsteeg
Bewaar als favoriet

Henk Jan Kamsteeg

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Henk Jan Kamsteeg is spreker en auteur van diverse boeken op het gebied van leiderschap en storytelling. Henk Jan legt uit hoe dienend leiderschap handen en voeten te geven in de dagelijkse praktijk en hoe hiermee de bedrijfsdoelstellingen te behalen. Zijn motto: “Vandaag leren, morgen mee aan de slag!”.

Marriët de Jonge

"In korte tijd een boeiend en inspirerend verhaal over weten te brengen mbt dienend leiderschap. Een compliment voor Henk Jan hoe hij vertelt, mensen meeneemt in zijn verhaal en met praktijkvoorbeelden inspiratie geeft."

Henk Jan Kamsteeg

“Het is mijn missie om een positieve impact te hebben op de levens van anderen. Hierin geloof ik in de kracht van dienend leiderschap en storytelling.” – Henk Jan Kamsteeg

Hoe kan ik naast al mijn andere activiteiten, een effectief leider zijn? Een leider die ik zelf ook graag had gewild? Henk Jan Kamsteeg legt uit hoe dienend leiderschap handen en voeten te geven in de dagelijkse praktijk en hoe hiermee de bedrijfsdoelstellingen te behalen. En nog tijd over te houden ook!

Henk Jan Kamsteeg schreef zeven boeken over leiderschap en storytelling, zoals ‘Dienend Leiderschap’, ‘Inclusief leiderschap’, ‘De kracht van het compliment’ en ‘Spreken met Passie; de kracht van storytelling. Henk Jan heeft een journalistieke achtergrond, schreef voor het blad Leadership, interviewde goeroes als Stephen Covey, Ken Blanchard en Ben Tiggelaar. Naast trainer en spreker is hij storyteller bij Intenational Justice Mission (IJM), werelds grootste organisatie tegen slavernij.

Onderwerpen

  • Dienend Leiderschap
  • De kracht van het compliment
  • Spreken met passie
  • Situationeel Leiderschap
  • Hoe handen en voeten te geven aan een hogere purpose
  • Het ontdekken en schrijven van je persoonlijk mission statement
  • Inclusief leiderschap

Alle lezingen van Jan Kamsteeg kunnen ook als webinar geboekt worden.

Henk Jan Kamsteeg heeft bovendien in samenwerking met deSpreker.nl de on demand masterclass ‘Dienend leiderschap‘ opgenomen. Na aanmelding kan je direct starten met deze cursus. Ook ideaal in combinatie met een live lezing voor nog meer verdieping.

Interesse in een lezing van Henk Jan Kamsteeg?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Henk Jan Kamsteeg

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1000 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt