Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

ERik Bemelmans
Bewaar als favoriet

Erik Bemelmans

Erik Bemelmans is Executive Director van de Erasmus Happiness Economics Research Organisation (EHERO), hét multidisciplinair kennis- en onderzoeksinstituut op gebied van geluk aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij spreekt over thema’s als mensgerichte organisaties en het rendement van geluk.

Trivire

"Erik neemt zijn luisteraars op professionele, inspirerende en interactieve manier mee in wat geluk is, wat de voorspellers zijn en waarom je in geluk zou investeren. Hij laat je kennismaken met zijn eigen en andermans ontdekkingen op het gebied van het begrip, de grondslagen en het rendement van geluk. Erik maakt dat je je welkom voelt en veilig genoeg om in te gaan op zijn uitnodiging om te reflecteren op je eigen denken en handelen."

Erik Bemelmans

Doing what you like is freedom, liking what you do is happiness.

Erik Bemelmans is als Executive Director van EHERO een inspirator van mensgerichte organisaties. Met interactie, improvisatie, confrontatie én humor deelt hij een schat aan wetenschappelijke en praktische kennis en ervaring. Leiders en medewerkers kunnen hiermee zélf meer betekenis en beweging geven aan de nieuwe revolutie van mensgerichtheid, duurzaamheid en veerkracht.

Hij gaat EHERO voor in de missie om bij te dragen aan een groter evenwichtig geluk voor een groter aantal mensen. Op zijn missie zal je hem zelden een recept of set aan regels horen verkondigen, omdat hij meer gelooft in het delen van kennis en inspiratie die medewerkers en leiders helpen om zélf meer weloverwogen keuzes te maken die betekenis en beweging geven aan de mensgerichtheid van organisaties.

Over de lezingen van Erik Bemelmans

Tijdens zijn energieke keynotes, inspiratiesessies en masterclasses gaat Erik in op de drie verschuivingen die deze revolutie teweeg gaan brengen; de focus van welvaart naar welzijn, het zien van mensen als middel (human resource) naar mensen als doel (human being) en het perspectief van mensen die organisaties dienen naar organisaties dienen. Hij plaatst deze verschuivingen in de economische context van een mensgerichte organisatie en vermengt dat naar behoefte van de doelgroep.

Mogelijke onderwerpen

  • Mensgerichte organisaties
  • Positief leiderschap
  • Humanisering van arbeid
  • Rendement van Geluk
  • Organiseren van Geluk
  • Geluk, Hoop & Liefde in Bedrijf
  • Betekenis van Bevlogenheid
  • Lessen uit de Blue Zones

Achtergrond Erik Bemelmans

In zijn functie bij EHERO leidt Erik niet alleen de missie, maar biedt hij ook begeleiding aan tal van publieke en private organisaties die dé codes willen kraken op gebied van een gelukkige en mensgerichte organisatie – de Alliantie van Codekrakers. Daarnaast is hij moderator van vier Masterclasses en drie Executive Programma’s waarin hij met vooraanstaande wetenschappers en experts, de leiders van vandaag en morgen uitdaagt om te komen tot een nieuw of aangescherpt narratief op gebied van een mensgerichte organisatie.

Zijn ervaring in verschillende managementfuncties, als ondernemer en achtergrond in bedrijfskunde, strategisch management, waarderend onderzoeken, positieve psychologie en interventiekunde maakt dat hij probleemloos kan schakelen van een hoog abstractieniveau naar concrete voorbeelden en toepassingen, en weer terug.

Interesse in een lezing van Erik Bemelmans of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Building Heroes

"Erik is een zeer ervaren en goede spreker. Naast het feit dat hij een prettige stem heeft om naar te luisteren, ontspannen overkomt en veel intonatie gebruikt, is hij ook kundig over de onderwerpen waar hij over spreekt. Hij zoekt interactie met het publiek, improviseert, brengt humor in zijn verhaal en houdt op die manier het publiek geboeid. Door zijn overtuigingskracht en de wetenschappelijk onderbouwde inhoud neem je zijn verhaal voor waarheid aan en zet het aan tot denken."

Beschikbaarheid en informatie

Erik Bemelmans

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid